We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Obchodný priestor s výhľadom do vnútrobloku pri najfrekventovanejšej križovatke Bratislavy, Trnavská cesta, 159.7 m²

Basic information

Street: Trnavská cesta
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Spaces
Type: Sale
Object type: Business spaces

BOSEN | Obchodný priestor s výhľadom do vnútrobloku pri najfrekventovanejšej križovatke Bratislavy, Trnavská cesta, 159.7 m²

Property description

Bosen Group Vám ponúka na predaj dostupný obchodný priestor na prízemí, vo vyhľadávanom polyfunkčnom objekte Domino v m.č. Ružinov v meste Bratislava, pri jednej z najviac vyťažených križovatiek Tomášikova-Rožňavská.

PRIESTOR: Podlahová plocha priestoru je 159.7 m², nachádza sa v parteri objektu a je orientovaný na juh s dostatkom svetla. Má voľnú dispozíciu s možnosťou rozdelenia na niekoľko samostatných buniek s dvomi samostatnými vstupmi. Z bezpečného átria tohto komplexu sú pre klientov dobre prístupné všetky prevádzky situované na prízemí. Do átria je umožnený vchod z Trnavskej aj Teslovej ulice. Ponúka širokú škálu využitia ako napríklad: sídlo firmy, kancelárie, obchod, ateliér, showroom,priestor pre služby či športové aktivity.

DISPOZÍCIA: Priestor pozostáva z jednej priestrannej miestnosti a technického zázemia s variabilnou dispozíciou. Zázemie pozostáva z kuchynky, sprchy, skladu a 2x WC. 

ZARIADENIE: Priestor je vybavený klimatizáciou, podlahovým kúrením, optickým internetom SWAN, má presklený výklad s hliníkovými oknami a dvoma vstupnými dverami. Podlahy sú z keramickej dlažby a strop má podvesený podhľad. Samotný komplex bol kolaudovaný v roku 2008, je vybavený kamerovým systémom a prístupný pre verejnosť len do 22:00. 

PARKOVANIE: K priestoru je možné dokúpiť jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži v hodnote 25.000 EUR bez DPH

LOKALITA: Priestor sa nachádza na rozhraní Ružinova a Nového mesta. Táto lokalita sa vyznačuje meniacim sa charakterom, kde z kedysi okrajovej priemyselnej štvrte, vzniká plnohodnotná obytná (NIDO) mestská štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Ďalšou prednosťou tejto lokality je blízkosť dvoch jazier Kuchajda a Štrkovec, ktoré poskytujú možnosti relaxu a športových aktivít. V bezprostrednom okolí sa nachádzajú aj materské či stredné školy, športové kluby, malé prevádzky zariadenia domova (R1 centrum), Freshmarket, Yeme, kaviarne či reštaurácie, ale aj Klientske centrum, čo ponúka veľké množstvo potenciálnych klientov alebo výborné miesto pre kanceláriu s potrebnou administratívou v bezprostrednom okolí. 

CENA: 360.000 EUR bez DPH

Realitný maklér: Petr Mík
tel: 0911 150 233

V inzercií sú použité vizualizácie priestoru, ktoré majú len vizuálny charakter pre predstavu priestoru bez vnútorného zariadenia a môžu sa od skutkového stavu líšiť. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
company
Usable area:
159.7 m2
Built-up area:
159.7 m2
Built-up area:
159.7 m2
Type:
partly re-made
Building type:
mixed
Equipment type:
Unfurnished
Terrace:
yes
Garage:
yes
Store room:
yes
Year of building approval:
2008
Position:
Basement
Total area:
159.7 m2
Garage count:
1
Orientation:
south
Utilities:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Petr Mík, LRM.

estate agent