We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Na predaj, 2 izbový byt s garážou, Fiľakovo, 51m2

Basic information

City/Town: Fiľakovo
District: Lučenec
County: Banskobystrický kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

BOSEN | Na predaj, 2 izbový byt s garážou, Fiľakovo, 51m2

Property description

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v centre mesta Fiľakovo.

BYT: Celková rozloha bytu predstavuje 51m2. Nachádza sa v tichej lokalite na ulici Kukučínova v tehlovom bytovom dome na 1 poschodí. Pôvodné okná boli menené na euro drevené okná, okrem toho je v byte zrekonštruované bytové jadro so sprchovacím kútom. Podlahu tvorí veľmi zachovalá drevená parketa v kombinácii s laminátom. 

DISPOZÍCIA: Byt disponuje chodbou, spálňou, obývacou izbou, kuchyňou, kúpeľnou a samostatnou toaletou. Orientuje na dve svetové strany V/Z. K bytu patria aj 2 pivnice na prízemí.

PARKOVANIE: K samotnému bytu patrí aj murovaná garáž situovaná priamo vo dvore okrem toho je možné parkovanie aj pred alebo priamo vo dvore bytového domu.

IS: Bytový dom čerpá vodu z vlastnej studne. Vykurovanie je samostatné s plynovými gamatkami, a ak si hľadáte nízko nákladový byt, tak tento môže byt práve pre vás vhodnou voľbou.

LOKALITA: Kukučínova ulica sa nachádza v centre mesta Fiľakovo s kompletným občianskym vybavením. Len pár min. chôdze je škola, škôlka, detské ihrisko ale aj obchody. Okrem tichej lokality je výhodou aj uzatvorený dvor. 

VÝHODY: 

  • 6 bytovka s pokojným bývaním.
  • V cene je murovaná garáž vo dvore.
  • Uzatvorený dvor.
  • Nízke mesačné náklady.

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel: +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
52 m2
Type:
partly re-made
Number of rooms:
2
Building type:
brick
Garage:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Vojtech Bari

manažér