We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom kancelárskeho priestoru, Karpatská 18, Bratislava 1 – Staré Mesto

  • 310 €/month

Basic information

Internal ID: ID5
Street: Karpatská
City/Town: Bratislava-Staré Mesto
District: Bratislava I
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Office building

BOSEN | Prenájom kancelárskeho priestoru, Karpatská 18, Bratislava 1 – Staré Mesto

Property description

 

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske priestory na Karpatskej ulici 18 - v meste Bratislava – Staré Mesto.  

PRIESTOR: kancelárske priestory sa nachádzajú na 1.poschodí v prednej časti niekoľko poschodovej budovy v uzavretom priestore o výmere 41,86 m2 vrátane príslušenstva rozdelených do 2 prechodných kancelárií. Kancelárie prešli rekonštrukciou v roku 2023 ( vymalované, vymenené podlahové krytiny). Stavebné úpravy priestorov sú možné po vzájomnej dohode. Kancelárie sú orientované do ulice.

ŠTANDARD: kancelárie majú samostatnú klimatizáciu, denné svetlo, hliníkové okná, koberec, prípojka optického internetu. Budova je chránená zabezpečovacím systémom. V rámci prenájmu je možné zdielať spoločné sociálne zariadenie na chodbe, kuchynka nie je k dispozícii. Možnosť využívať služby recepcie na preberanie pošty. 

CENA: 310 EUR  nájom / mesiac + 95 EUR energie / mesiac

LOKALITA: kancelárske priestory sa nachádzajú v blízkosti centra mesta s výbornou dostupnosťou autom aj verejnou dopravou. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko sa nachádza obchodné centrum CENTRAL BRATISLAVA.

Realitný maklér: Michala Čachan

Tel.: +421 907 965 576

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
company
Usable area:
41.86 m2
Type:
partly re-made
Building type:
brick
Equipment type:
holospace
Year of last reconstruction:
2023
Central:
yes
Phone:
yes
 

BROKER

Bc. Michala Čachan

estate agent