We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Luxusný 1 izbový byt v projekte LuxApartments, Penati Golf Rezort

Basic information

Street: LuxApartments
City/Town: Šajdíkove Humence
District: Senica
County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio

BOSEN | Luxusný 1 izbový byt v projekte LuxApartments, Penati Golf Rezort

Property description

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj luxusný 1 izbový byt s priestrannou loggiou v projekte Lux Apartments v súkromnom komplexe v Penati Golf Rezort.

BYT: Výmera bytu je 32,72 m2 z čoho loggia tvorí 8,63 m2. Byt s výhľadom na vlastnú pláž s jazerom sa nachádza v budove A na 2 n.p. z 3 s orientáciou na juh. Projekt Lux Apartments je nízkoenergetický (pasívny energetický štandard), postavený z vysokokvalitných materiálov(CLT panely) s dôrazom na dizajn. V budove sa nachádza výťah, práčovňa s odkladacím priestorom, práčkou a sušičkou, kamerový systém. K bytu prislúcha pivničná kobka o  výmere 7,8 m2 a parkovacie státie pred bytovým domom. 
Byt je kompletne zariadený a pripravený k užívaniu resp. následnému prenajímaniu. V prípade záujmu o upratovacie resp. iné služby si podmienky a cenu môžete dohodnúť so správcom areálu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na priestrannú loggiu.

ŠTANDARD: Byt je zariadený vo vysokom štandarde: hliníkové okná, bezpečnostné protipožiarné dvere, kúrenie a chladenie cez vlastné tepelné čerpadlo pre každú budovu, rekuperácia MITSUBISHI, vonkajšie žalúzie, technológia LOXONE (automatické kúrenie a chladenie, osvetlenie, tienenie, hudba) s inteligentným ovládaním aj cez mobilnú aplikáciu. 

ZARIADENIE: Vstavané šatníkové skrine, kuchynská linka s pracovnou doskou z umelého kameňa, značkové zabudované spotrebiče: varná doska, chladnička, manželská posteľ zn. BONALDO, konferenčný stôl s kresielkami, TV, kúpeľňa: veľkoplošné obklady LAMINAM, batérie AXOR a keramika DURAVIT. 

PARKING: Parkovacie státie pred bytovým domom.

LOKALITA: Ponúkaný apartmán sa nachádza v prestížnom areáli Penati Golf Resort v obci Šajdíkove Humence. Tento luxusný apartmán ponúka výnimočné bývanie v srdci krásnej prírody. Šajdíkove Humence sa nachádzajú 10 minút jazdy autom od mesta Senica a necelú hodinu od Bratislavy. Penati Golf Resort, ktorý je domovom dvoch prvotriednych 18-jamkových golfových ihrísk, poskytuje pre milovníkov aktívneho oddychu pokojné a prestížne prostredie. Areál a okolie poskytuje množstvo športových a rekreačných aktivít: cyklotrasy, vychádzkové trasy v priľahlom lesnom komplexe s možnosťou hubárčenia, kúpanie a rybárčenie na privátnej pláži, reštaurácie a kaviarne.

CENA: 189.900 EUR byt + 6.900 EUR pivničná kobka + 12.900 EUR parkovacie státie 

Realitny maklér: Romana Debnáriková, +421 908 126 603, debnarikova@bosen.sk 

Realitná kancelária MKRE je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. MKRE je členom BOSEN GROUP. Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu. Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
32.72 m2
Built-up area:
32.72 m2
Type:
new Building
Energy performance certification:
A
Energy performance of the building:
Energy passive
Equipment type:
completely furnished
Loggia:
yes
Cellar:
yes
Lift:
yes
Position:
higher floor
Floor:
2
Total area:
32.72 m2
Loggia area:
8.63 m2
Number of loggies:
1
Cellar area:
7.8 m2
Cellar count:
1
Orientation:
south
Local:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Romana Debnáriková

real estate agent