We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN| Pozemok na výstavbu rodinných domov, Nová Dedinka, 1639 m2

  • 155 €/m2

Basic information

Street: Roľnícka
City district: Dedinka pri Dunaji
City/Town: Nová Dedinka
District: Senec
County: Bratislavský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living

BOSEN| Pozemok na výstavbu rodinných domov, Nová Dedinka, 1639 m2

Property description

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok na výstavbu rodinných domov v obci Nová Dedinka, okres Senec, cca 20 min autom od Bratislavy.

POZEMOK: Výmera pozemku je 1639 m2 a je aktuálne vedený ako záhrada. Taktiež budete disponovať spoluvlastníckym podielom na príjazdovej ceste v celkovej výmere 300 m2. Na hranici pozemku je dotiahnutá elektrika (miesto pre 6 elektromerov) a voda. V obci je naplánovaná aj výstavba kanalizácie. Pozemok je umiestnený v už zabývanej oblasti s rodinnými domami.

LOKALITA: Nová Dedinka je rýchlo rozvíjajúca sa obec v blízkosti Bratislavy. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky, reštaurácie, lekáreň, potraviny KRAI, COOP JEDNOTA, DM, Môj obchod, športoviská, futbalový klub , stolný tenis, umelecká škola, obvodný a detský lekár, pošta, fitnes, pizzeria, autoservis, cyklotrasa. Dobrá dostupnosť do Bratislavy do 20 min. autom.

CENA: 155 EUR/m2, spolu za celý pozemok: 254.045 EUR

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kanceliárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
1639 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Land width:
20,55 m
Land length:
79,7 m
Total area:
1639 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
 

BROKER

Mgr. Ivan Babušík

partner