We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Basic information

Internal ID: TM-01
Street: Józsefa Hartmanna
City/Town: Dunajská Streda
District: Dunajská Streda
County: Trnavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

BOSEN | RD v modernom vidieckom duchu s náladou stredomoria

Property description

POPIS NEHNUTEĽNOSTI: Bosen Group Vám ponúka na predaj novostavbu 4 izbový rodinného domu v Dunajskej Strede. Má polohu s veľmi dobrou dostupnosťou na cestu 63 smerom k diaľnici R7 Bratislava

RODINNÝ DOM: Úžitková plocha rodinného domu je 112m², zastavaná plocha domu je 160,5m²

POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 550 m², ktorý ponúka maximálne súkromie jeho budúcim majiteľom.

ZARIADENIE: Dom sa predáva v stave holodom, čo dáva priestor budúcemu majiteľovi zariadiť si ho podľa vlastných predstáv. Okolie domu je však kompletne dokončené, čo znamená oplotenie zo všetkých strán, zámková dlažba na parkovanie 2 vozidiel na pozemku a napojenie na všetky inžinierske siete. Interiér je vymaľovaný na bielo.

DISPOZÍCIA: Obytná časť sa skladá z veľkej priestrannej obývacej izby (27,26m2) s kuchyňou (9,08m2), ktoré tvoria jeden veľký priestor a sú prepojené s krytou terasou (13,11m2). V dome sa nachádzajú ďalšie tri izby (12,34m2/13,45m2/15,12m2) a dve kúpeľne (6,82m2/3,06m2).

Architekt k chodbe (10,92m2) s funkciou hlavnej komunikácie pri jej návrhu pripája spálňu prepojenú s malou, prakticky vybavenou kúpeľnou pre rodičov a dve detské izby. K všetkým trom izbám patrí veľká kúpeľňa. Toto jasné členenie domu umožňuje deťom i rodičom mať svoj vlastný denný režim. Nerušia sa navzájom ani neskoro v noci, ani skoro ráno pri vstávaní. Výhodou dispozičného riešenia je, že prirodzene navádza členov rodiny na stretávanie sa v spoločnej obývacej izbe.

PARKOVANIE: V rámci pozemku je vydláždené parkovacie miesto pre 2 osobné autá, zároveň je možné parkovať aj na ulici priamo pred domom.

LOKALITA: Nachádza sa v slepej otočnej ulici v strede s malým mestským parkom, obklopený s dvadsiatimi pozemkami. Unikátny formát ulice dodá k bývaniu jedinečný pocit súkromia. Vedľa ulice sú nákupné centrá Mobelix, Jorvik, NAY, Family Center, Kaufland, obchodné centrum MAX a McDonald’s. Mesto disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou

 

Cena:  300 000 €

Maklér: Mgr. Tomáš Miške, riaditeľ, pobočka BOSEN Dunajská Streda

tel.: +421 903 763 560

e-mail: miske@bosen.sk

 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
company
Land area:
550 m2
Ground type:
flatland
Usable area:
112 m2
Built-up area:
160 m2
Built-up area:
160 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
4
Energy performance certification:
A
Energy performance of the building:
Energy economical
Building type:
brick
Terrace:
yes
Year of construction:
2023
Year of building approval:
2024
Total area:
160 m2
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Sewage:
yes
Water - On land:
yes
Electric - On land:
yes
On land - sewer:
yes
Underfloor heating:
yes
Phone:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Mgr. Tomáš Miške

Riaditeľ pobočky