We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Obchodný priestor v New Living Center, 213 m2, Rožňavská ul.

  • Info v RK

Basic information

Street: Rožňavská
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Spaces
Type: Rent
Object type: Business spaces

BOSEN | Obchodný priestor v New Living Center, 213 m2, Rožňavská ul.

Property description

Bosen Group Vám ponúka na prenájom obchodný priestor v centre moderného bývania New Living Center v Bratislave na Rožňavskej ulici.

PRIESTOR: Výmera ponúkaného priestoru je 213 m2 s lukratívnou polohou v strede obchodného centra. Priestor je presklený a viditeľný z troch strán, disponuje zasadačkou a kuchynkou s pripojením vody. Momentálne sa tu nachádza predajca  so špecializáciou na fasády, tehly a kameň. Priestor je taktiež vhodný pre: svietidlá, bazény, vírivky, sauny, krby, kachle, fotovoltiku, hliníkové systémy (pergoly, zimné záhrady), záhradný nábytok.

BUDOVA: New Living Center je moderný komplex na ploche 5.500 m2. Ponúka širokú škálu obchodov s nábytkom, doplnkami do domácnosti a rôznymi službami pre zlepšenie bývania. Budova je zrekonštruovaná, prostredníctvom svetlíkov je zabezpečený dostatok prirodzeného svetla, v budove sa nachádza kaviareň s reštauráciou, otvorené a priestranné vnútorné priestory, ktoré poskytujú pohodlie a príjemnú atmosféru, záhrada, ktorá poskytuje priestor pre rôzne eventy. Okrem širokej ponuky obchodov si nájomcovia, ale aj centrum, organizujú rôzne podujatia a workshopy pre zákazníkov, ktoré im pomáhajú pri výbere a návrhu interiéru.

PARKOVANIE: Bezprolémové parkovanie v areáli centra.

LOKALITA: New Living Center sídli na Rožňavskej ulici v Bratislave v blízkosti hlavnej dopravnej tepny, čo zaisťuje ľahký prístup pre návštevníkov. Nachádza na výhodnej lokalite s dobrou dostupnosťou autom aj verejnou dopravou, pričom návštevníci môžu využiť pohodlné parkovanie priamo pri centre. Moderný a štýlový dizajn budovy vytvára príjemnú atmosféru na nákup a inšpiráciu pre zariadenie domova. New Living Center je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné a štýlové riešenia pre svoj domov, s dôrazom na dizajn, komfort a funkčnosť.

CENA: Info v RK

Realitny maklér: Romana Debnáriková, +421 908 126 603, debnarikova@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
company
Usable area:
213 m2
Built-up area:
213 m2
Type:
new Building
Public parking:
yes
Position:
Basement
Total area:
213 m2
Central:
yes
 

BROKER

Romana Debnáriková

real estate agent