We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Zariadený dvojizbový byt s balkónom, záhradnícka, Fiľakovo, 65m2

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Banskobystrický kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný, štýlovo zariadený 2 izbový byt s balkónom v centre mesta Fiľakovo. Záhradnícka ulica je jednoznačne veľmi žiadaná lokalita kde sa byty predávajú len zriedkavo. Byt je situovaný priamo vedľa mestského parku v zateplenom bytovom dome na 5/5 poschodí s výťahom a ponúka nadštandardné bývanie s moderným zariadením v cene.

BYT: Je priestranný s celkovou rozlohou 65m2. Vďaka kompletnej rekonštrukcie je vhodný aj k nasťahovaniu ihneď. V rámci rekonštrukcie sú tu plastové okná, laminátová podlaha, vchodové a interiérové dvere, moderné murované jadro kde boli použité kvalitné materiály.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, spálne s výstupom na balkón, priestrannej kúpeľne s toaletou, obývacej izby s čiastočne prepojenou kuchyňou.. Byt je síce dvojizbový, ale rozloha a dispozícia umožňuje úpravu na 3izbový. Orientácia je na 2 svetové strany a to V/Z. K bytu prislúcha jedna pivnica na prízemí bytového domu a jedna kočikáreň na spoločné užívanie.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený s kvalitnou kuchynskou linkou a značkovými spotrebičmi, šatníkovou skriňou, obývacou zostavou, kvalitným nábytkom v kúpeľni.

PARKOVANIE: Je tu garantovane bezproblémové parkovanie s množstvom parkovacích miest pri bytovom dome. Okrem toho ponúkame aj možnosť dokúpiť murovanú garáž ktorá sa nachádza priamo pred bytovým domom s rozlohou 22m2.

LOKALITA: Bytový dom je situovaný v skvelej a veľmi vyhľadávanej lokalite v centre mesta. V pešej dostupnosti je kompletné občianske vybavenie. Okrem toho určite ocenia rodiny s deťmi aj nové detské ihrisko len pár metrov od bytového domu alebo aj mestský park na ktorí je priamy výhľad z bytu.

VÝHODY:

  • Lokalita ktorá zaručí pokojné bývanie.
  • Rekonštrukcia umožní sťahovanie sa aj ihneď.
  • Byt je priestranný a ponúka možnosť prerobenia na 3 izbový.
  • Zariadenie v cene z čoho kuchynská linka bola v hodnote 4000 eu.
  • Možnosť dokúpenia garáže priamo pred bytovým domom.

CENA: 67 800 eur

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.