We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 4-izbový byt so záhradou a parkovacím státím, Marianka, 82 m²

Basic information

Street: Na Vinohradoch
City/Town: Marianka
District: Malacky
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment

BOSEN | 4-izbový byt so záhradou a parkovacím státím, Marianka, 82 m²

Property description

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 4-izbový byt so záhradou v tichej časti obklopenej prírodou na ulici Na Vinohradoch - Marianka.

BYT: Má rozlohu 82 m². K bytu patrí záhrada (204 m²), dve terasy (22 m²) a dve vonkajšie parkovacie státia, ktoré sú zahrnuté v cene bytu. V celom byte je podlahové kúrenie. Na oknách sú vnútorné žalúzie.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchyňou s dverami na terasu, kúpeľňa s vaňou, spálňa, detská izba (pracovňa) s dverami na terasu.

VYBAVENIE: Byt sa predáva v štandarde s dokončenou kuchyňou. Na fotografiách sme použili vizualizácie nábytku pre lepšiu predstavu možného zariadenia.

PARKOVANIE: Dve vonkajšie parkovacie státia + možnosť verejného parkovania v okolí bytového domu.

LOKALITA: V Marianke nájdete pokojné bývanie na modernej ulici, ktorá je v priamom kontakte s krásnymi okolitými lesmi a karpatskou prírodou. Všetko podstatné je vďaka dobrému napojeniu na diaľnicu D2 v krátkej časovej vzdialenosti. Relax, šport a bývanie pre tých, ktorí nemajú čas starať sa o veľký dom a obrovskú záhradu, ale vlastná malá záhradka s kompaktným bytom sú zlatou strednou cestou. Táto lokalita ponúka ideálne prostredie pre pohodlný a aktívny životný štýl v prírode.

CENA: 239.900€

MAKLÉR:  Petr Mík
+421 911 150 233
mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
82 m2
Type:
new Building
Terrace:
yes
Year of construction:
2019
Position:
Basement
Terrace area:
22 m2
Terraces count:
2
Orientation:
southeast
Underfloor heating:
yes
Internet:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Petr Mík, LRM.

estate agent