We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Basic information

Street: Prístav
City/Town: Gabčíkovo
District: Dunajská Streda
County: Trnavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

BOSEN | Krásna chata so zimnou záhradou pri Dunaji

Property description

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj krásnu murovanú dvojpodlažnú rekreačnú chatu v Gabčíkove, časť Prístav. Chata sa nachádza v chatovej oblasti, v tichej časti v blízkosti Dunaja a hrádze neďaleko reštaurácie HULLÁM CSÁRDA.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=N77XLkoMuf7

Zastavaná plocha chaty: 52m2
Úžitková plocha chaty: 88m2
Plocha pozemku: 228 m2
Plocha zastrešená terasa- zimná záhrada: 16,22 m2

Dispozičné riešenie chaty:
Prízemie:
Vchod do chaty je situovaný z ulice. Vchod je zabezpečený bezpečnostnými dverami a ešte za nimi sú ďalšie masívne drevené dvere. Za vchodovými dverami je chodba kde je umiestnená nová chladnička, botníková skrinka s vešiakom a šatníková skriňa. Napravo a nachádza technická miestnosť s bojlerom a kotlom. Ďalej je tam umiestnený regál ktorý slúži aj ako špajza. Vľavo sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom so zrkadlovou skrinkou a elektrickým ohrievačom a WC. Z chodby sa prechádza do veľkej obývacej miestnosti kde je umiestnená kuchynská linka rustikálnom prevedení a doplnená kuchynským skrinkami a s pracovnou doskou. Sporák je kombinovaný vrch plyn, rúra elektrická a mikrovlnná rúra. Obývacia miestnosť je vybavená obývacou stenou a veľkou sedacou súpravou.
Dominantou obývacej miestnosti je krb s výduchmi vyústenými do obidvoch miestností na poschodí. Krb je vybavený krbovou vložkou, čo zabezpečuje kvalitné vykúrenie celej chaty. V obývacej miestnosti sú vymenené dve drevené okná za plastové a veľké okno a dvere na terasu.
Druhé podlažie:
Na druhom podlaží sú dve samostatné spálne a chodbička s jedálenským stolom a stoličkami. Manželská spálňa z ktorej je priamy výstup na balkón je vybavená manželskou posteľou a skriňou s úložným priestorom . Dominantou je krásny starožitný gauč s dvoma kreslami.
Hosťovská izba je vybavená dvoma rozkladacími váľandami, skrinkami s úložným priestorom. Vstup na druhé podlažie je zabezpečené kvalitným dreveným schodiskom.
Zastrešená terasa- zimná záhrada:
Z obývacej miestnosti sa vychádza na zastrešenú terasu. Z obyčajnej terasy je urobená krásna zimná záhrada, ktorá je pre sklenená s posuvnými plastovými oknami čo umožňuje posedenie aj v nepriaznivom počasí o rozmeroch 16,22 m2 . Je zariadená ratanovým nábytkom a peknými doplnkami.
Pobyt v prostredí ihličnatých stromov si môžete spríjemniť grilovačkou na vonkajšom grile a opekačkou na pripravenom pahrebisku.
Chalupa je napojená na elektrickú energiu a odpad je riešený žumpou, na pozemku je aj studňa. Pozemok chalupy je pekne udržiavaný, trávou a okrasnými kríkmi. Vedľa plotu sa nachádzajú štyri vyvýšené záhony.
Lokalita chaty dáva veľkú možnosť vyžitia a to:
- milovníkov športu dáva možnosť cyklistiky po hrádzi cyklotrasy Bratislava-Komárno,
- milovníkom lovu rýb možnosť vyžitia na ramene Dunaja,
- možnosť plavby po Dunaji loďou, prevoz kompou
- milovníkom bazénového sveta možnosť návštevy kúpeľného mesta Veľký Meder, alebo okresného mesta Dunajská Streda, či kúpeľov v neďalekom Maďarsku.
- lokalita dáva možnosť oddychu a krásnych prechádzok.
Mesto Gabčíkovo disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou pošta, obchody, Tesco, reštaurácie, škola, škôlka.
Okresné mesto Dunajská Streda sa nachádza len cca 10 minút autom od Gabčíkova. Chata sa predáva so všetkým vnútorným zariadením aj s plechovým skladom z oceľového plechu, ako aj s náradím, potrebným k udržiavaniu okolia chaty.

Cena domu je 125.000.- Eur

MAKLÉR: 

Mgr. Gergely Kovács
+421 907 707 993
kovacs@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Front garden area:
25 m2
Land area:
228 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Usable area:
88 m2
Built-up area:
52 m2
Built-up area:
52 m2
Store area:
10 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
3
Energy performance certification:
none
Energy performance of the building:
Energy economical
Building type:
brick
Equipment type:
completely furnished
Balcony:
yes
Terrace:
yes
Public parking:
yes
Pantry:
yes
Store room:
yes
Number of overhead floors:
1
Total area:
88 m2
Balcony area:
1.5 m2
Number of balconies:
1
Terrace area:
16 m2
Number of outdoor parking spaces:
2
Orientation:
southwest
Internet:
yes
Satellite :
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Mgr. Gergely Kovács

Riaditeľ pobočky