We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Na predaj luxusný 4-izbový byt, 165 m2, v centre DS

Basic information

Street: Galantská cesta
City/Town: Dunajská Streda
District: Dunajská Streda
County: Trnavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Three bedroom apartment

BOSEN | Na predaj luxusný 4-izbový byt, 165 m2, v centre DS

Property description

Bosen Group Vám ponúka na predaj luxusný 4-izbový byt pre Vaše bezstarostné bývanie, zariadený doplnkami zhotovenými na mieru v polyfunkčnej budove Palác Dunaj, v centre mesta Dunajská Streda. Byt vyniká svojou priestrannosťou, moderným prevedením s možnosťou jeho zariadenia podľa predstáv budúceho majiteľa.

BYT: Pôvodne 3 izbový byt bol dispozične upravený v roku 2020 na 4 izbový byt s rozlohou 165,03 m2, vrátane balkóna o rozlohe 5,95 m2. Nachádza sa na 5NP/5 a prislúcha k nemu aj pivničná kobka v suteréne polyfunkčnej budovy. 

DISPOZÍCIA: Predsieň vybavená šatníkom a odkladacími priestormi, centrálna chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a toaletou, kuchyňa, priestranná obývacia miestnosť spojená s jedálenskou časťou a výstupom na balkón, 3 samostatné izby.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v štádiu čiastočne zariadený. Disponuje vstupnými požiarnymi bezpečnostnými dverami, teplovodným podlahovým kúrením, drevenými oknami zasklenými izolačným dvojsklom s vonkajšími žalúziami na elektrický pohon. Kuchyňa je oddelená od jedálne a obývacej miestnosti nadštandardnou zasklenou stenou. Nachádza sa v nej na mieru vyhotovená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: 2x ohrievač jedla, 2x zabudovaná umývačka riadu, zabudovaný kávovar a mikrovlnná rúra s grilom, varná doska so zabudovaným digestorom, zabudovaná parná rúra, chladnička a mraznička, všetky značky Siemens Studio line a zabudovaná chladnička na víno. V kúpeľni a na samostatnej toalete je sanita švajčiarskej značky Laufen Kartell a Villeroy & Boch. Na stenách je nadštandardný veľkoformátový a vysoko odolný keramický obklad značky LAMINA-LAMINA. Interiérové dvere značky SAPELI sú reverzné. V spálni je luxusný šatník s dymovým sklom, v predsieni a v jednej z izieb sú šatníky vyhotovené na mieru. V byte sú dve klimatizačné jednotky.

PARKING: Možnosť zakúpenia vnútorného garážového miesta.

LOKALITA: Polyfunkčná budova Palác Dunaj sa nachádza priamo v centre mesta Dunajská Streda, kde je kompletná občianska vybavenosť, ako sú športoviská, materská škôlka a základná škola neďaleko budovy, nákupné centrum, potraviny, lekárne, kaviarne, reštaurácie, banky. Dunajská Streda sa nachádza v srdci Žitného ostrova, známeho svojimi prírodnými krásami, poskytujúceho rôzne možnosti voľnočasových aktivít, vrátane termálneho kúpaliska. Vďaka rýchlostnej ceste R7 ste v Bratislave za menej ako 30 minút.

CENA: 299 000 Eur 

Realitný maklér: JUDr. Peter Pollák, +421 908 698 356

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
160.3 m2
Built-up area:
160.3 m2
Built-up area:
160.3 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
4
Equipment type:
Partially furnished
Balcony:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Lift:
yes
Year of last reconstruction:
2020
Year of building approval:
2008
Number of overhead floors:
4
Position:
loft
Floor:
4
Total area:
165.03 m2
Balcony area:
5.95 m2
Number of balconies:
1
Garage count:
1
Cellar area:
1.68 m2
Cellar count:
1
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Sewage:
yes
Underfloor heating:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

JUDr. Peter Pollák

estate agent