We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom 1 izbový klimatizovaný byt s parkovacím státím v novostavbe Slnečnice POP - Bratislava, Petržalka

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Studio

Bosen Group Vám ponúka na prenájom klimatizovaný 1 izbový byt s parkovaním v novostavbe Slnečnice - POP.

BYT: Byt sa nachádza na 3 poschodí , je moderne a kompletne zariadený. Byt nebol nikdy obývaný, a je vhodný pre 1 maximálne 2 dospelé osoby. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby ktorá slúži ako spálňa, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Z obývacej izby je výstup na balkón. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený.  Predsieň disponuje vstavanou skriňou s dostatočným úložným priestorom. V obývačke sa nachádza výklopná posteľ s matracom, pohovka, jedálenský stôl s 2 stoličkami. V kuchyni sa nachádzajú všetky potrebné spotrebiče ako elektrická rúra , elektrická varná doska , mikrovlnná rúra, chladnička umývačka riadu a mikrovlnná rúra. V kúpeľni sa nachádza umývadlo s úložným priestorom, sprchový kút a práčka.

LOKALITA: Byt sa nachádza v novej časti Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra mesta a rýchlym napojením na ďialničný obchvat. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť – nákupné centrum, kaviarne, reštaurácie či potraviny. Rekreáciu zabezpečujú blízke športoviská a tiež vyhľadávaná Petržalská hrádza, ktorá je v tesnej blízkosti

PARKOVANIE : K bytu prislúcha parkovacie státie pred bytovým domom. 

BYT JE VOĽNÝ INNEĎ. V byte niesú povolené domáce zvieratá.

CENA: 430,- EUR/ vrátane internetu + energie 120 ,- EUR  + parkovacie státie 50 ,- EUR + vratný depozit vo výške 600€ + provízia pre RK vo výške 600 ,-EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa  právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.