We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

Basic information

City/Town: Fiľakovo
District: Lučenec
County: Banskobystrický kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

BOSEN | Na predaj, rodinný dom s garážou, Fiľakovo, 630m2

Property description

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám ponúka na predaj starší prízemný rodinný dom s garážou, letnou kuchynkou a záhradou vo veľmi dobrej lokalite na ulici Obrancov mieru v meste Fiľakovo.

DOM: Rodinný dom leží na pozemku s celkovou rozlohou 630m2, na ktorej sa okrem rodinného domu nachádza aj murovaná garáž spojená s priestrannou kuchynkou. Obytná plocha domu predstavuje 80m2 a ako v exteriéry tak aj v interiéry je prevažne v pôvodnom stave. Rodinný dom je preto veľmi dobrou voľbou aj na zrekonštruovanie podľa svojich predstáv. Vedlajšia stavba predstavuje rozlohu 40m2, s vodou, vykurovaním, elektrikou, v roku 2022 bola na stavbe menená plechová strecha. Nehnuteľnost orientuje na 2 svetové strany a to S v prednej časti a J v zadnej časti.

DISPOZÍCIA: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálne, kúpeľne, samostatnej toalety, špajze, obývacej izby a spálne.

Vedlajšia stavba pozostáva z 2 prechodných miestností a garáže s prístupom z prednej strany. 

IS: Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete, plyn, verejný vodovod, kanalizácia, elektrika. Vykurovanie je v dome plynové na plynové gamatky, ohrev vody zabezpečuje elektricky bojler. V záhrade je k dispozícii aj vlastná kopaná studňa.

LOKALITA: Dom je situovaný v obľúbenej lokalite s dobrým susedstvom. Centrum Fiľakovo je len 3min chôdze s kompletným občianskym vybavením. V meste sa nachádzajú školy, škôlky, obchody, pošta, banky... Okresné mesto Lučenec je vzdialené 15km s pravidelnými priamymi spojmi.

CENA: 72 000eur

Realitný maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770, Email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
630 m2
Type:
original condition
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Vojtech Bari

manažér