We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | PRENAJATÉ: 2 izbový klimatizovaný byt s garážovým parkovacím státím, ul. Muchovo námestie, Bratislava - Petržalka

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Alexandra Cimprichová

real estate agent

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: One bedroom apartment

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na prenájom 2 izbový byt s balkónom, pivnicou a garážovým parkovacím státím na ulici Muchovo námestie, v Bratislave - m. č. Petržalka. 

BYT: Celková výmera je 45,49 m2, z čoho balkón tvorí 3,48 m2 a pivničná kobka 1,60 m2. Byt sa nachádza na 6p./7p. novostavby z roku 2016.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovacím kútom, obývacia izba s kuchynským kútom a vstupom na balkón, spálňa. Byt je slnečný vďaka svojej južnej orientácii.

ZARIADENIE: Kompletne zariadený byt nábytkom a spotrebičmi, ktorý poskytuje množstvo úložného priestoru. Samozrejmosťou je klimatizácia.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státie v suteréne bytového domu.

LOKALITA: Vyhľadávaná lokalita na skok od centra mesta, či už pešo alebo MHD a takisto s priamym prístupom na diaľnicu. V bezprostrednej blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - obchody (Billa, obchodný dom TPD), služby, lekáreň, poliklinika, zastávky MHD, kaviarne, reštaurácie, ihriská, parky, Chorvátske rameno, cyklochodníky, nákupné centrá Aupark a Eurovea, Sad Janka Kráľa, Tyršovo nábrežie.

CENA: 660 EUR nájom/mesiac + 180 EUR energie/mesiac + 80 EUR garážové miesto/mesiac + depozit vo výške mesačného nájmu 

Byt je voľný ihneď a vhodný pre jednotlivca alebo pár bez domácich zvierat.

PROVÍZIU NEPLATÍTE.

REALITNÝ MAKLÉR: Alexandra Cimprichová, tel. +421 915 733 575, mail: cimprichova@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.