We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Na predaj nadštandardné kancelárske priestory, 107 m2, v centre DS

Basic information

Street: M. R. Štefánika
City/Town: Dunajská Streda
District: Dunajská Streda
County: Trnavský kraj
Category: Spaces
Type: Sale
Object type: Offices

BOSEN | Na predaj nadštandardné kancelárske priestory, 107 m2, v centre DS

Property description

Bosen Group Vám ponúka na predaj nadštandardné kancelárske priestory v polyfunkčnej budove na ulici M. R. Štefánika v centre mesta Dunajská Streda. Nebytové priestory vynikajú svojou priestrannosťou a moderným zariadením. Sú vhodné pre firmu, ktorá ocení polohu priestorov s maximálnym súkromím a zároveň v centre diania s bezproblémovým verejným parkovaním pred polyfunkčnou budovou. Možnosť kúpy buď pre vlastné potreby ako sídlo firmy, prípadne pobočka firmy, alebo aj ako investičná príležitosť s možnosťou ďalšieho prenajímania, keďže nebytové priestory sú v súčasnosti prenajaté.

PRIESTORY A DISPOZÍCIA: Kancelárske priestory sa nachádzajú na prvom poschodí polyfunkčnej budovy a pozostávajú z dvoch miestností, kuchyne, kúpeľne so sprchou, umývadlom a toaletou. Z väčšej miestnosti je možný prístup na balkón.

ZARIADENIE: Kancelárske priestory sú čiastočne vybavené kancelárskym nábytkom, moderným osvetlením, tapetami, koženými sedacími súpravami. Disponujú vstupnými bezpečnostnými dverami, teplovodným podlahovým kúrením s vlastným plynovým kotlom, plastovými oknami. Kuchyňa je vybavená  na mieru vyhotovenou kuchynskou linkou.

PARKING: Pred polyfunkčnou budovou sa nachádza verejné parkovisko.

LOKALITA: Polyfunkčná budova sa nachádza priamo v centre mesta Dunajská Streda, kde je kompletná občianska vybavenosť, ako sú športoviská, materská škôlka a základná škola neďaleko budovy, nákupné centrum, potraviny, lekárne, kaviarne, reštaurácie, banky. Dunajská Streda sa nachádza v srdci Žitného ostrova, známeho svojimi prírodnými krásami, poskytujúceho rôzne možnosti voľnočasových aktivít, vrátane termálneho kúpaliska. Vďaka rýchlostnej ceste R7 ste v Bratislave za menej ako 30 minút.

CENA: 145 000 Eur 

Realitný maklér: JUDr. Peter Pollák, +421 908 698 356

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.  

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
107 m2
Built-up area:
107 m2
Built-up area:
107 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
2
Equipment type:
completely furnished
Balcony:
yes
Public parking:
yes
Position:
higher floor
Floor:
1
Total area:
107 m2
Balcony area:
12 m2
Number of balconies:
1
Underfloor heating:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

JUDr. Peter Pollák

estate agent