We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

  • 170 000
    možná dohoda v prípade platby v hotovosti

Basic information

Internal ID: TM-03
Street: Brezová
City/Town: Gabčíkovo
District: Dunajská Streda
County: Trnavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house

BOSEN | Poschodový 3i RD v Gabčíkove

Property description

BOSEN | Poschodový 3i RD v Gabčíkove

Bosen Group Vám ponúka na predaj novostavbu, poschodový 3i rodinný dom (bytovú jednotku) s terasou ako súčasť dvojdomu v Gabčíkove, v tichej a kľudnej časti mesta. Dom je ideálny pre mladý pár, ktorý chce byť blízko centra mesta no predsa v súkromí.  Zastavaná plocha je 70m2, úžitková 126m2, celková plocha pozemku 250m2. Dom je skolaudovaný v tomto roku a je predávaný priamo staviteľom. Pred domom sú pakovacie státie pre 2 až 3 vozidlá. Dom sa ponúka na predaj vo vyhotovení holodom bez zariadenia. (toaleta a kúpeľňa je dokončená) Po dohode je možné dokončenie do stavu štandard (bez kuchynskej linky). 

DISPOZÍCIA DOMU
Dom pozostáva z predsiene z ktorej sa do priestrannej miestnosti, ktorá v sebe zahŕňa kuchyňu, jedálenskú časť, schodište a obývaciu miestnosť. Po schodoch sa dostanem na prvé poschodie, kde sú 2 veľké izby a kúpeľňa s WC. Ďalšie WC je na prízemí pri vstupe do domu.  Všetky izby sú svetlé, jedna má dve okná na sever a západ, druhá izba má nadštandardne veľké okno na východ. Na viacerých miestach v dome sú vytvorené miesta pre vstavané skrine. Na prízemí z obývacej miestnosti sa vychádza na 10m2 terasu.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ VYHOTOVENIE
steny nehnuteľnosti sú z 30cm tehly + 15cm zateplenie. Strecha je plochá, izolovaná zateplená 20 + vzduch + 10 cm polystyrén. Všetky okná majú izolačné trojsko, dvere sú bezpečnostné. Dom má podlahové kúrenie vyhrievané plynovým kotlom. Predpríprava je na krb, elektrické rolety, alarm a klimatizáciu. V dome sú natiahnuté všetky inžinierske siete, príjazdová cesta je dostatočne široká, betónová. Súčasťou nehnuteľnosti je aj moderný plot, zámková dlažba a terénne úpravy.

OKOLIE
Gabčíkovo je od roku 2016 mesto a tomu zodpovedá aj jeho infraštruktúra a sociálne vybavenie. Miestni obyvatelia sa navzájom rešpektujú a majú sa radi. V okolí kde niet núdze o prírodné krásy, najväčšou atrakciou je vodné dielo Gabčíkovo. V meste Vás očakávajú schopní podnikatelia s ponukou reštaurácií, jedální a penziónov na vysokej úrovni, kde sú zariadenia, ponúkajúce aktívny oddych i príjemné uvoľnenie sa a ďalšie služby.

Cena:  170.000 €

Maklér: Mgr. Tomáš Miške, riaditeľ, pobočka BOSEN Dunajská Streda

tel.: +421 903 763 560

e-mail: miske@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

MORE INFO

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
250 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Usable area:
126 m2
Built-up area:
70 m2
Built-up area:
126 m2
Type:
new Building
Number of rooms:
3
Energy performance certification:
A
Equipment type:
holospace
Terrace:
yes
Public parking:
yes
Pantry:
yes
Year of construction:
2024
Year of building approval:
2024
Number of overhead floors:
1
Total area:
126 m2
Terrace area:
20 m2
Number of outdoor parking spaces:
3
Orientation:
east
Utilities:
yes
Water:
yes
Electric:
yes
Sewage:
yes
Water - On land:
yes
On land - deep well:
yes
Electric - On land:
yes
On land - 380 V:
yes
On land - sewer:
yes
Central:
yes
Underfloor heating:
yes
Internet:
yes
Phone:
yes
 

INFORMATIVE CREDIT CALCULATOR

 

BROKER

Mgr. Tomáš Miške

Riaditeľ pobočky