We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | PRENAJATÉ 3 izb. bytu v Slovenskom Grobe - Malý Raj

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom priestranný kompletne zariadený 3 izbový byt v rezidencií Malý raj v Slovenskom Grobe.

BYT: Byt má výmeru 66,41m2 + balkón o výmere 4,99m2. Nachádza sa na 3./5. poschodí bytového domu. Na prízemí je k dispozícii pivničná kobka a garážové státie.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – vstavaný úložný priestor v chodbe, držiaky na bicykle, v kuchyni sa nachádzajú všetky potrebné spotrebiče - chladnička s mrazničkou, varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a základné kuchynské vybavenie, v obývačke sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík, jedálenský stôl so 4 stoličkmi, komoda pod TV , kreslo. V spálni sa nachádza manželská posteľ s úložným priestorom, pracovný stolík so stoličkou a vstavané skrine pozdĺž izby. Detská izba disponuje rozkladacím kreslom, úložným priestorom vo forme knižnice v samotnej izbe (na chodbe sa nachádza šatníková skriňa) a pracovným stolíkom so stoličkou. V kúpeľni sa nachádza práčka a úložný priestor. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s prístupom do kuchyne, obývacia izba so vstupom do chodby, z ktorej je priechod do detskej izby, kúpeľne, na toaletu, na druhej sa nachádza prechod do detskej izby, kúpeľne a na toaletu. Z obývačky  a spálne je výstup na loggiu

PARKOVANIE: K bytu prislúcha parkovacie státie v garáži. Pred vchodom do bytového domu je rezervované parkovacie státie pe návštevy.

LOKALITA: Ponúka príjemné bývanie nedaleko hlavného mesta Bratislavy. Nedaleko bytového domu sa nachádza základná aj materská škola, kaviarne, reštaurácie či kvetinárstvo. V okolí sú cyklotrasy aj turistické chodníky, jazero či športoviská a detské ihriská.V blízkej dostupnosti sa nachádza obchodné centrum Monar, ktoré poskytuje ďalšie obchody a služby. 

CENA: Nájomné - 650€ /mesiac + energie 170€/mesiac vrátane internetu + depozit vo výške 820€ + provízia pre RK vo výške 410€.

Byt je voľný ihneď. Byt je vhodný maximálne pre 3 osoby bez domácich zvierat.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.