Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj slnečný 2-izbový byt, Liptovský Mikuláš-Nábrežie, 49 m2

Základné informácie

Ulica: Nábrežie
Obec: Liptovský Mikuláš
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Predaj slnečný 2-izbový byt, Liptovský Mikuláš-Nábrežie, 49 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj byt vo vyhľadávanej časti Liptovského Mikuláša, m.č. Nábrežie s výhľadom na povodie Váhu na ulici 4 apríla.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 49 m2.  K bytu prislúcha pivnica v 1PP bytového domu ako aj komora priamo pri vstupe do bytu. Byt sa nachádza na 4./4. poschodí v tehlovom dome bez výťahu. Byt má 2 samostatné izby a prichodnú kuchyňu, orientovaný na dve svetové strany VZ s krásnym výhľadom na západné aj nízke tatry. Byt je čiastočne zariadený.

DISPOZÍCIA: Z chodby sa vstupuje do obývačky, kuchyne a samostatnej toalety. Z kuchyne sa vstupuje do samostatnej izby a kúpeľne.

LOKALITA: Tichá, bezpečná lokalita len 10 minút chôdze od centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, zdravotné stredisko, park s cyklotrasou popri Váhu, vodný areál, reštaurácie, bary, kaviarne. Veľkou výhodou je priamy prístup do parku za domom hneď z dverí bytového domu.

CENA: 89.900 €

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
49 m2
Úžitková plocha:
49 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Zateplený objekt:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti