Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, Priestranný rodinný dom s garážou, záhradou v meste Fiľakovo.

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen group Lučenec vám ponúka na predaj za veľmi výhodnú cenu poschodový rodinný dom vo vynikajúcej lokalite v meste Fiľakovo s veľkou záhradou, garážou, letnou kuchynkou.

RODINNÝ DOM: Poschodový 6izbový rodinný dom je vhodný aj, ako dvojgeneračný rodinný dom ktorý sa nachádza v perfektnej lokalite a ponúka priestrannosť, kľudné bývanie ako, aj možnosti rekonštrukcie.

Zastavaná plocha a nádvorie predstavuje rozlohu 307m2, na ktorej sa nachádza samotný rodinný dom, garáž a hospodárska budova, rozloha záhrady predstavuje 680m2, na ktorej sú aj ovocné stromy, zelenina, hrozno...

DISPOZÍCIA: Rodinný dom má hlavný vstup z predu ale disponuje aj zadným vtupom do domu.

Prízemie: Zádverie, priestranná predsieň, z ktorej vedú betónové schody na podlažie. na prízemí sa ďalej nachádza chodba, ktorá vedie do kuchyne, obývacej izby a spálne. Na prízemí je k dispozícii aj kúpeľňa, toaleta a špajza ako, aj výstup do zadnej záhrady.

Poschodie: Na poschodie sa dostaneme z hlavného vstupu cez betónové schody, kde máme k dispozícii ďalšie 4 izby, 2x gardrób, kúpeľňu, toealetu a kuchynku. Poschodie je po čiastočnej rekonštrukcie, ktorú je možné dokončiť a zrealizovať podľa seba.

Rodinný dom má pôvodné drevené okná, nové radiátory, nové vchodové dvere. V roku 2022 bola kompletne zrekonštruovaná aj strecha, a komíny.

Orientácia rodinného domu je na 2 svetové strany a to východ/západ.

IN.SIETE:  Dom je napojený na plyn, vykurovanie je riešené tiež plynom, ale dom má k dispozícii aj komín na tuhé palivo, kanalizácia je v dome mestská ako, aj voda, elektrický prúd 240/380w je tu denný, aj nočný prúd. V záhrade sa nachádza aj studňa, ktorá sa využíva hlavne na polievanie.

GARÁŽ: Samostatnestojaca murovaná garáž vhodná na 1 os. Vozidlo, v zadnej časti sa nachádza hosp.Budova, letná kuchynka, sklad na zeleninu, víno.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite len par min do centra mesta Fiľakovo, lokalita je kľudná s veľmi dobrým susedstvom. 

VÝHODY DOMU: 

  • Vyhľadávaná lokalita s veľmi dobrým susedstvom.
  • Výhodná cena.
  • Znalecký posudok k dispozícii.
  • Rodinný dom vhodný aj na hypotekárny úver.
  • Priestrannosť + možnosti rekonštrukcie.
  • Dom po zakúpení ihneď voľný.

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel. +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.