Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezervovaný BOSEN I 1 izbový byt na predaj

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petra Foltanovičová

realitná maklérka

+421 917 648 039
foltanovicova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zasúpení ponúka na predaj 1-izbový byt s garážovým státím a pivničnou kopkou v novostavbe v obci Slovenský Grob.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=8GfcLCVw1bi

BYT: Celková výmera bytu vrátane príslušenstva bez plochy balkóna je 39,5 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí bytového domu s výťahom.  Z bytu sa cez balkónové dvere prechádza na logiiu o veľkosti 7,5 m² a k bytu prislúcha ešte aj pivnica o veľkosti 3,7 m².  Byt je napojený na elektrickú energiu ale aj plyn.

DISPOZÍCIA: Pri vstupe do bytu sa nachádza malá chodba so vstavanou skriňou na jednej strane a na druhej strane samostatná kúpeľňa a samostatné WC.  Je tu vytvorený aj tzv. spací kútik, ale samozrejme byt si viete prerobiť podľa vlastných predstáv a fantázie.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva  zariadený. Kuchynská linka vrátane spotrebičov (sporák, digestor) + drez s báteriou, Chladnička, jedálenský stôl so stoličkami, vstupné bezpečnostné dvere.

LOKALITA: Vďaka novej infraštruktúre je tu perfektné napojenie na diaľnicu D1 a D4. Občianska vybavenosť je taktiež výborná, v okolí sú hneď 2 obchodné centrá ako OC Monar a novo postavené OC Klokan. Lokalita je známa aj svojou bohatou históriou, najmä čo sa týka husacích hodov ale je aj obklopená krásnou prírodou, nové cyklotrasy, parky a pod.

PARKOVANIE:  Požnosť dokúpenie Garážové statie  za 9 000 Eur.  elektrická Brána.

CENA: 114 999  Eur.

Realitný Maklér : Petra Foltanovičová, tel.: 0917 648 039

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.