Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované - Obchodný priestor v centre mesta na prenájom 45m2, Kmeťkova, Nitra

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

+421 948 113 361
skrobankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Bosen Group Vám ponúka na prenájom jedinečný priestor nachádzajúci sa v historickom centre Nitry na Kmeťkovej ulici. Priestor ponúka ideálnu polohu pre obchod, kanceláriu alebo iný druh podnikania.

PRIESTOR: Celkovú úžitkovú plochu 54m2, tvorí hlavný priestor s veľkým výkladom o výmere 26,5m2 a druhý / zadný priestor o výmere 18,7 m2.

DISPOZÍCIA: Priestory doposiaľ slúžili ako predajňa , ale budú sa prenajímať ako holopriestor.

Hlavný priestor disponuje krásnym preskleným výkladom do ulice . V zadnej časti miestnosti sa nachádzajú dvere, ktoré vedú do spoločných chodbových priestorov a spoločného sociálneho zariadenia. Na konci chodby sa nachádza druhý priestor, s využitím podľa vlastných potrieb napr. sklad, kancelária alebo priestor pre zamestnancov.

V prípade, ak by boli skladové priestory malé, na pozemku prenajímanej nehnuteľnosti sa nachádza montovaná garáž o veľkosti cca 6m x 4m.

ZARIADENIE: Nový nájomca si vie priestor upraviť podľa vlastných potrieb – po dohode s majiteľom. 

PARKOVANIE: 1x parkovacie miesto pred prenajímanou nehnuteľnosťou.

LOKALITA: Vynikajúca poloha objektu priamo v centre mesta ponúka všestranné a jedinečné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti. Strategická poloha a popularita ulice zaručí okamžitú viditeľnosť Vašej prevádzky aj bez reklamy. 

CENA: Dohodou.

K DISPIZÍCII: Od 1.1.2024.

MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 113 361

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.