Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované - Útulný 2 – izbový byt na prenájom, Dúhové bývanie, Hlboká 9A, Nitra, 45m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

+421 948 113 361
skrobankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group, Vám v exkluzívnom zastúpení, ponúka na prenájom útulný 2 – izbový byt v lukratívnej novovybudovanej časti Dúhové bývanie v Nitre na Čermáni.

BYT: Byt má výmeru 45m2 s loggiou. Nachádza sa na 4. poschodí bytového domu, s výťahom. K bytu prislúcha pivničný priestor na prízemí.

DISPOZÍCIA: Chodba prepojená s obývačkou a kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s walk-in sprchovým kútom a WC.

ŠTANDARD BYTU: Kuchynská linka na mieru so vstavanou rúrou a digestorom, chladnička s mrazničkou, sedacia súprava, šatníkové skrine, posteľ, práčka.

PARKOVANIE: Parkovacia plocha pred bytovkou.

LOKALITA: Dúhové bývanie je komplex nových bytových domov na Čermáni. Je to vyhľadávaná lokalita, ktorá predstavuje ideálne miesto na kvalitné bývanie. Poskytuje bohatú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť a pestré možnosti trávenia voľného času. Vzdialená je len pár minút autom od centra mesta, čo zabezpečuje dostupnosť všetkých služieb, ale zároveň poskytuje nerušené bývanie. Bezprostredná blízkosť – výjazd na diaľnicu R1.

PODMIENKY: Dlhodobý prenájom – minimálne 1 rok, s možnosťou predĺženia zmluvy. Byt pre pracujúci, bezdetný pár, nefajčiari, bez domácich zvierat.

CENA:  620 € vrátane energií, TV + internet Magio v cene

K cene treba pripočítať jednomesačný depozit a platbu jedného nájmu vopred, splatných v deň podpisu nájomnej zmluvy.

Dekorácie použité pri homestage-ingu nie sú súčasťou bytu.

MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 11 33 61

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.