Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I 5-izbový rodinný dom v centre Trnavy s obchodný priestorom priamo v dome

  • Cena v RK

Základné informácie

Ulica: Lichardova
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN I 5-izbový rodinný dom v centre Trnavy s obchodný priestorom priamo v dome

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj exkluzivne krásny 5- izbový rodinný dom v centre mesta Trnava. RD je vybavený priestorom pre prípadné podnikanie a tak viete spojiť dokopy príjemné s užitočným.

Ďalšia skvelá ponuka pre Vaše bývanie je tu.

RODINNÝ DOM: Podpivničený rodinný dom s obytným podkrovím a veľkým priestranným pozemkom, na ktorom sa nachádza studňa, menší domček, altánok a záhradný domček. 

Dom je vhodný nie len na bývanie, ale aj na podnikanie. Nachádza sa na dvoch parcelách o veľkosti 900 m2. Bol postavený v roku 1947, ale v roku 2017 prešiel rekonštrukciou, kde bola vymenená strecha, fasáda domu, podlahy a okná v celom dome. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Ústredné kúrenie zabezpečuje teplo v celom dome, voda je ohrievaná plynovým kotlom.

DISPOZÍCIA: Rodinný dom sa nachádza na rohu ulice Lichardova a Špačinská. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba a hala, kuchyňa so špajzou,kúpeľňa s wc, izba, obývačka s jedálňou – odtiaľ vedie schodisko do podkrovia kde sa nachádza kúpeľňa,wc a ďalšie dve izby, jedna izba má menšiu miestnosť, vhodná ako šatník. Ďalej sa viete dostať na neobývanú časť podkrovia, ktorá je vhodná ako odkladací priestor. Podkorvie má rozlohu 98m2 s možnosťou rozšírenia izieb. Dom je podpivničený, rozloha pivnice je 92m2

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v centre Trnavy a výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou k všetkému čo potrebujete. Obchody, reštaurácie, kaviarne, aupark alebo plaváreň, škôlky, školy a pod.

CENA: CENA V RK.

Realitný Maklér : Petra Foltanovičová, tel.: 0917 648 039

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
900 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
350 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2017
Rok kolaudácie:
1947
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Pivnica plocha:
92 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - čistička odpadových vôd:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Petra Foltanovičová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti