Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované - Čisto nový 2i byt na prenájom, Výstavná, Nitra - Chrenová

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

+421 948 113 361
skrobankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Nitra, Vám v exkluzívnom zastúpení, ponúka na prenájom čisto nový, neobývaný a čiastočne zariadený 2 – izbový byt v tichom vnútrobloku v Nitre na Chrenovej - Výstavná 37.

BYT: Byt má výmeru 58m2. Nachádza sa na 3. poschodí bytového domu (2. podlažie), s dvoma nerezovými výťahmi. K bytu prislúcha pivničný priestor na prízemí, ktorý je tiež k dispozícii.

DISPOZÍCIA: Jedna nepriechodná spálňa s veľkým balkónom je otočená do tichého vnútrobloku s množstvom zelene. Kuchyňa a nepriechodná obývačka sú spojené tiež veľkým balkónom a sú orientované smerom k Lipe. V priestrannej chodbe sa nachádza zvlášť šatník s množstvom odkladacieho priestoru. WC je umiestnené zvlášť a nie je súčasťou kúpeľne. Pre lepšiu predstavu nájdete v prílohe pôdorys bytu.

ŠTANDARD BYTU: Kuchynská linka na mieru s čisto novými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička, mraznička, rúra, mikrovlnná rúra, varná doska, digestor). V obývačke sa nachádza gauč. Kúpeľňa s práčkou a walk-in sprchovým kútom. 

PARKOVANIE: Parkovacia plocha pred bytovkou.

LOKALITA: Úžasná lokalita v strede všetkého, ale zároveň skrytá od hluku hlavnej cesty. V pešej dostupnosti sa nachádzajú nákupné centrá Lipa, pekáreň Chlebáreň, OC N-centro aj OC Max. Jednoduchý výjazd na R1.

PODMIENKY: Dlhodobý prenájom – minimálne 1 rok, s možnosťou predĺženia zmluvy. Byt pre pracujúci, bezdetný pár, nefajčiari, bez domácich zvierat.
Byt sa prenajíma čiastočne zariadený ako na fotkách. Uprednostňujeme páry s vlastným nábytkom. V prípade, ak by bol záujem o zariadený byt, vieme dozariaďovať chýbajúci nábytok.

CENA:  650 € vrátane energií nezariadený (vrátane internetu a TV signálu),
700 € vrátane energií kompletne zariadený (vrátane internetu a TV signálu) 

K cene treba pripočítať jednomesačný vratný depozit a platbu jedného nájmu vopred, splatných v deň podpisu nájomnej zmluvy.

VOĽNÝ: Hneď.

Dekorácie použité pri homestage-ingu nie sú súčasťou bytu.

MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 11 33 61

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.