Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Cena v RK

Základné informácie

Ulica: Oblúková
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Priestranný 5 izb. rodinný dom v blízkosti centra Trnavy

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj skutočne priestranný 5 izbový rodinný dom na skvelej adrese. Nachádza sa na Oblúkovej ulici v Trnave, iba pár minút pešo od centra mesta. Disponuje aj krytým bazénom, saunou či garážou.

DOM: Úžitková plocha tohto murovaného trojpodlažného domu je 291 m2 a ďalších 18,7 m2 má garáž, ktorá je jeho súčasťou. Dodatočný úložný priestor v rámci domu vám poskytne ešte aj pochôdzna povala. Dom disponuje aj prestrešenou terasou, jazierkom, ako aj krytým vyhrievaným bazénom. Vykurovanie v dome je  teplovodné podlahové a zdrojom tepla je plynový kotol. Chladenie zabezpečujú klimatizačné jednotky vo všetkých obytných miestnostiach.

DISPOZÍCIA:
Dom je trojpodlažný, pričom na prízemí sa nachádza vstupná hala s úložným priestorom, samostatná kúpeľňa s toaletou, hosťovská izba. Priestrannú dennú časť domu tvorí obývacia izba s výstupom na terasu, kuchynská a jedálenská časť.
Na 2. nadzemnom podlaží sa nachádza spálňa so šatníkom a vstupom do druhej kúpeľne so samostatne stojacou vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Ďalej sú tu 2 detské izby, hala s úložným priestorom z ktorej je aj výstup na pochôdznu povalu.
Podzemné podlažie tvorí práčovňa, kotolňa, hala so saunou, 2 skladové priestory, spoločenská miestnosť slúžiaca ako fitnes a biliardová herňa.
Oceníte aj priame prepojenie vstupu z garáže do domu suchou nohou.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=fzvPxKv8bSJ

ZARIADENIE: Dom sa predáva zariadený (viď. fotografie). Disponuje teplovodným podlahovým kúrením, chladením v každej obytnej miestnosti a rekuperáciou. V rámci nadštandardu tiež oceníte: veľkoformátovú brúsenú dlažbu na prízemí, elektrické exteriérové žalúzie, hliníkové okná s trojsklom a hliníkové vstupné dvere, krb, krytý bazén s protiprúdom a vyhrievaním prostredníctvom solárnych panelov, saunu.

POZEMOK: Dom disponuje pozemkom v celkovej výmere 280 m2. Exteriér domu bol navrhnutý tak, aby vyžadoval minimálnu starostlivosť a zároveň majiteľom doprial relax  v zelenom prostredí s vodnými prvkami ako jazierko, bazén či prestrešenú terasu s nastaviteľnou možnosťou tienenia.

PARKOVANIE: K dispozícii je garážové státie, ktoré je súčasťou samotného domu. K domu je možné dokúpiť aj ďalšie 2 garáže vzdialené len pár metrov od domu.

IS: Verejná voda, kanalizácia, plyn a elektrina.

LOKALITA: Tento rodinný dom je situovaný v skvelej časti Trnavy, kde máte všade skutočne blízko. V pešej dostupnosti máte materskú aj základnú školu, Univerzitu sv. Cyrila a Metoda v Trnave, fitness centrum, polikliniku, potraviny Kaufland a Tesco, Shopping park Arkadia, či mnohé reštaurácie. Za 15 min sa dostanete pešo aj napr. aj na Trojičné námestie. Pokiaľ by ste chceli využiť mestskú hromadnú dopravu, zastávka je vo vzdialenosti cca 200 m.
 
CENA: V RK.

Pre viac informácií ma prosím kontaktujte: Mgr. Ivan Babušík, 0907 610 241, babusik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
280 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
291 m2
Zastavaná plocha:
148 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2006
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
441.7 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
18.7 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Ivan Babušík

partner

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti