Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Račianska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | 2kk byt v novostavbe Urban Residence, 60 m2, Nové Mesto

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zariadený 2kk byt v novostavbe Urban Residence. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Bratislavy v blízkosti Trnavského a Račianskeho mýta - mestská časť Nové Mesto. S bytom sa predáva aj garážové parkovacie státie a pivničná kobka.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 60,45 m2, pričom plocha bytu je 48,44 m2, loggia 9,01 m2 a pivnica 3 m2. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží zatepleného bytové domu s výťahom. Izby sú orientované na východnú stranu smerom do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, kde sa nachádza vstup do priestranného šatníka, samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou a je z nej aj vstup do spálne. Z obidvoch izieb je výstup aj na priestrannú loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, digestor), pohovka, jedálenský stôl s dvomi stoličkami, vstavané skrine v spálni, manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi, walk-in šatník s policovým systémom a vešiakovou skriňou, klimatizácia v obývacej izbe.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=SAZ1Dyk2NSF

PARKOVANIE: Garážové státie

LOKALITA:  Novostavba Urban Residence sa nachádza na začiatku mestskej časti Nové Mesto v blízkosti Trnavského a Račianskeho mýta. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, Lidl, nákupné centrum Central, lekáreň, kaderníctvo...), pričom veľké množstvo služieb je aj priamo súčasťou projektu (reštaurácie, kaviareň, potraviny,...). V rámci projektu oceníte aj zelený vnútroblok s destkým ihriskom, ping-pongové stoly, či venčisko pre psov. Zastávka MHD je priamo pri projekte.

CENA: 259.990 € byt + 3.500 € pivničná kobka + 35.000 € garážové státie = spolu 298.490 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60.45 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
60.45 m2
Plocha loggie:
9.01 m2
Pivnica plocha:
3 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Ivan Babušík

partner

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti