Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 3 izb. byt s parkovacím miestom a balkónom v novostavbe SEPTIMO 2, Údernícka, Petržalka, 67 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt s balkónom, krásnym výhľadom na hrad, novou kvalitnou kuchyňou a parkovacím státím v úplne novom projekte Septimo II v m.č. Petržalka na ulici Údernícka.

BYT: Byt má rozlohu 67.09 m2, plus balkón 1.88 m2. Nachádza sa na 2. zo 5. poschodí s výťahom, je orientovaný na severo-východ.    

ZARIADENIE: Kvalitná uchynská linka so spotrebičmi a práčkou, jedálenský stôl so stoličkami, manželská posteľ s dvomi novými matracmi, gauč, konferenčný stolík, obývačková zostava, vstavaný nábytok, pracovný kút, dve detské postele s matracom. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so šatníkom, kúpelňa, samostatné WC, detská izba /pracovňa so vstupom na balkón, manželská izba a obývačka spojená s kuchyňou. 

PARKOVANIE: K bytu je možné prenajať parkovacie státie v sume 50 EUR/mes. 

LOKALITA: Projekt SEPTIMO 2 – BYTYSIS sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka, na križovatke ulíc Gogoľova a Údernícka. Jeho poloha umožňuje bezproblémové napojenie na rýchlostné komunikácie D1 a D2 zabezpečujúce rýchly presun do všetkých častí Hlavného mesta. V pešej dostupnosti tu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, služby a športové zariadenia. Petržalským korzom sa dostanete cez Most SNP priamo do historického centra Bratislavy. V pešej dostupnosti nájdete: Petržalskú vlakovú stanicu, biznis centrum Vienna Gate, kompletnú sieť obchodov a služieb, kúpalisko, OC Aupark a iné. 

CENA: 800 EUR + 250 EUR energie
 k cene bude pripočítaný vratný depozit vo výške 1500 eur

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.