Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ: BOSEN | Dizajnový 2 izb. byt s výhľadom na Kuchajdu, 61 m2

Základné informácie

Ulica: Vajnorská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

REZERVOVANÉ: BOSEN | Dizajnový 2 izb. byt s výhľadom na Kuchajdu, 61 m2

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný a zariadený 2 izbový byt s výhľadom na Kuchajdu. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Bratislavy v blízkosti nákupného centra VIVO - mestská časť Nové Mesto. S bytom sa predáva aj murovaná pivničná kobka.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 60,9 m2, pričom plocha bytu je 57,29 m2 a pivnica má 3,61 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí murovaného bytové domu s výťahom. Byt je priechodzí a orientovaný na dve svetové strany. Izby sú orientované na východnú stranu smerom na Kuchajdu a kuchyňa s kúpeľňou smerom do vnútrobloku na západ.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, spálne, priestrannej kúpeľne s toaletou, obývacej izby s francúzskym balkónom a kuchynskej časti prepojenou s jedálenskou.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, vstavaná mikrovlnka, digestor) jedálenský stôl s dvomi stoličkami, vstavané skrine (v spálni,obývacej izbe, na chodbe), v kupeľni: walk-in sprchový kút a ohrievač teplej úžitkovej vody so zásobníkom, manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi, klimatizácia, knižnica pri jedálenskej časti. 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=5NeUEp2KtKJ

PARKOVANIE: Verejné parkovanie za bytovým domom

LOKALITA:  Byt sa nachádza v skvelej lokalite v blízkosti Kuchajdy a nákupného centra Vivo. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, Lidl, nákupné centrum Vivo, lekáreň, kaderníctvo, reštaurácie, kaviarne...). Oceníte aj zelený park s destkým ihriskom za bytovým domom. Zastávka MHD je priamo pred vchodom.

CENA: 219.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60.9 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Pivnica:
áno
Poschodie:
2
Celková plocha:
60.9 m2
Pivnica plocha:
3.6 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Ivan Babušík

partner

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti