Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezidencia s hosťovským domom pod lesom Marianka

  • Info v RK

Základné informácie

Ulica: Na Vinohradoch
Obec: Marianka
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Rezidencia s hosťovským domom pod lesom Marianka

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj veľkorysú rezidenciu s bazénom a hosťovským domom na 70 árovom pozemku situovanom v tichej lokalite Marianky pod lesom. Majestátna rezidencia sa nachádza na vrchole kopca s nádherným výhľadom na Záhorie.

DISPOZÍCIA HLAVNÉHO DOMU: Dispozícia hlavného domu je rozdelená na dennú, nočnú a spoločenskú časť. Disponuje podlahovou plochou 446 m2. RD bol kolaudovaný v roku 2010. Suterén poskytuje kompletné technické zázemie RD. Nachádza sa tu kotolňa, práčovňa, sklad, dvojgaráž a spoločenská miestnosť s krbom, ktorú je možné prerobiť na hosťovskú časť so samostatným vchodom. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, medzipodlažie, obývacia izba s jedálnou a kuchyňou, špajza, WC a výstup na hlavnú terasu. V nočnej časti sú k dispozícii 2 izby so spojenou kúpeľňou a samostatnými šatníkmi. Tretia izba s vlastnou kúpeľnou a zázemím môže byť použitá ako samostatná bytová jednotka. Na poschodí sa nachádza hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a východom na terasu.

HOSŤOVSKÝ DOM: Na zastavanej ploche 122 m2 sa nachádzajú 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC a krytá terasa. 

ZÁZEMIE: Vonkajší prekrytý bazén so slanou vodou s rozmerom 8x4 metre je vyhrievaný. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. Dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom.

POZEMOK: Pozemok o celkovej rozlohe 7.351 m2 pokrýva aj les s plochou cca. 1.000 m2 a zabezpečuje podiel na prístupovej ceste. Na časti pozemku je vydané stavebné povolenie na ďalší dvojpodlažný dvojdom. 

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza na okraji obce Marianka. Lokalita na konci slepej ulice pri lese zabezpečuje pokojné bývanie. Výborné napojenie na diaľnicu D2 iba 5 min. a 15 min. na hraničné prechody do Rakúska a Maďarska. Cesta do Bratislavy vám bude trvať 10 min.

CENA: Info v RK

MAKLÉR: Martin Pinter, 0903 243 462, pinter@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
7351 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
59 m
Dĺžka pozemku:
140 m
Úžitková plocha:
540 m2
Zastavaná plocha:
479 m2
Podlahová plocha:
540 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
8
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok kolaudácie:
2010
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
540 m2
Počet terás:
2
Počet garáží:
2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
 

MAKLÉR

Martin Pinter

Riaditeľ pobočky

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti