Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj stavebného pozemku pre dvojdom, 1523 m2, Chorvátsky Grob

  • 195 €/m2

Základné informácie

Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

BOSEN | Predaj stavebného pozemku pre dvojdom, 1523 m2, Chorvátsky Grob

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok 1.523 m2 v obci Chorvátsky Grob, Poľná ulica. 

POZEMOK: má výmeru 1.220 m2 + samostatná príjazdová cesta k pozemku o výmere 303 m2. K pozemku sú pripojené inžinierske siete ( kanalizácia, elektrina, voda ). K pozemku je vypracovaný projekt pre dvojdom. Možnosť rozdeliť pozemok na 2 samostatné parcely a postaviť tak dva samostatne stojace rodinné domy. 

CENA: 299.000,-EUR

Informácie na vyžiadanie : UPI, Štúdia dvojdom 

LOKALITA: Chorvátsky Grob je obec nachádzajúca sa v Bratislavskom kraji, približne 15 km od centra Bratislavy. Ulica Poľná sa nachádza v pokojnej lokalite rodinných domov. Dostupnosť do Bratislavy: Autom - obec leží pri diaľnici D1, ktorá umožňuje rýchly prístup do Bratislavy (cca 15-20 minút jazdy), Vlakom - obec má vlastnú železničnú zastávku na trati Bratislava - Trnava, z ktorej je možné docestovať do Bratislavy za cca 20 minút,  Autobusom - pravidelné autobusové linky premávajúce medzi Chorvátskym Grobom a Bratislavou. V obci sa nachádza - základná škola, materská škola, niekoľko potravín, drogérie, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviarne, bankomat, pošta, športové ihriská, detské ihriská, kostol, obecný úrad. V dostupnosti 5 minút autom nájdete aj potraviny BILLA. Chorvátsky Grob má výbornú občiansku vybavenosť a ponúka pokojné rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do Bratislavy. Je obľúbenou lokáciou pre rodinné bývanie v zázemí hlavného mesta.

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kanceliárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1532 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1532 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
 

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti