Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ 2 izbový byt s parkovacím státím, pri golfovom ihrisku, Hrubá Borša

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom svetlý 2 izbový byt v obci Hrubá Borša, na ulici pri Akadémii, v tesnej blízkosti golfového rezortu Green Resort Hrubá Borša.

BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza v zateplenej 10 ročnej novostavbe, na prízemí bytovky so 4- mi podlažiami s výhľadom na 9- jamkové golfové ihrisko.

BYT: Úžitková plocha je 57,9 m2. Orientácia bytu na svetové strany: Juho-Východ. 

DISPOZÍCIA:  Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC a vaňou. Priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou, so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Nepriechodnej spálne. Vďaka veľkým oknám je byt krásne svetlý. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený - bez postele, nočných stolíkov a komody v spálni. Ostatné zariadenie ktoré možno vidieť na fotografiách v byte ostáva - pohovka, stôl s 2 stoličkami, komoda, obývacia stena, práčka.

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie státie priamo pred bytovým domom.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v novej a pokojnej časti obce Hrubá Borša s dobrou dostupnosťou na Senec a Bratislavu. Hneď pri bytovom dome je moderné športové centrum GreenFit, za bytovým domom je detské ihrisko, tenisové a futbalové ihrisko. V blízkosti bytového domu sa nachádza golfové ihrisko, kaviareň, aj škôlka. Autobusová zastávka a potraviny sa nachádzajú 5 min. chôdze od bytového domu.

Realitný maklér: Mgr. Martina Jančiová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.