Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Balvania
Obec: Štvrtok na Ostrove
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN | 4-izbový byt s veľkou terasou, Štvrtok na Ostrove, 197 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s veľkou terasou na 2. nadzemnom podlaží rodinného domu projektu „4 Villa domy - Štvrtok na Ostrove“. Nachádza sa na Balvanej ulici, v príjemnom prostredí obce Štvrtok na Ostrove, vzdialenej len 20km od Bratislavy. Do centra mesta sa dostanete za 20minút. S bytom sa predávajú aj 2 vonkajšie parkovacie státia.

BYT: Výmera bytu je 196,64 m2 z čoho terasa tvorí 70 m2. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží rodinného domu, ktorý má celkovo 3 bytové jednotky, z ktorých 2 sa nachádzajú na prízemí. Oceníte najmä veľkú terasu s výstupom z obývacej izby. 

DISPOZÍCIA: Prístup do bytu je zo vstupnej haly na prízemí. Byt pozostáva z priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu. Disponuje tiež spálňou s vlastnou kúpeľňou s toaletou, pracovňou, detskou izbou, druhou kúpelňou s oddelenou taoletou a technickou miestnosťou.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vo vstupnej hale bytu nájdete botník a vešiaky. Kompletne zariadená je kuchynská časť, kde je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou a digestor). V obývacej izbe spojenej s jedálenskou časťou sa nachádza pohovka, stolík, komoda a stolík pod TV. Na terase sa nachádza stôl so stoličkami. V spálni je manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa a kúpeľňa so sprchovým kútom, skrinkami a toaletou. Detská izba disponuje posteľou a úložným priestorom. V pracovni sa nachádza písací stôl so stoličkou. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, umývadlom, a skrinkami. Toaleta s umývaldom je samostatne. V byte sa tiež nachádza technická miestnosť s práčkou, policovým úložným priestorom, boilerom, ističmi a internetovou skriňou.

PARKOVANIE: Vyhradené 2 parkovacie státia pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnou prostredí obce Štvrtok na Ostrove, vzdialenej len 20 km od Bratislavy. Do centra mesta sa dostanete za 20 minút. Disponuje výbornou občianskou vybavenosťou: základná a materská škola, pošta, lekáreň, lekár, reštaurácie a potraviny. Diaľkový autobus smer BA je 10 minút chôdze.

CENA: 234.990 € byt + 2 x 7.500 € za dve parkovacie státia=  spolu 249.990 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
126.43 m2
Zastavaná plocha:
196.43 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
196.43 m2
Terasa plocha:
70 m2
Počet terás:
1
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Ing. Matej Karel

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti