Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom kancelárskeho priestoru, Karpatská 18, Bratislava 1 – Staré Mesto

  • 141 €/mesiac

Základné informácie

Interné ID: ID4
Ulica: Karpatská
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

BOSEN | Prenájom kancelárskeho priestoru, Karpatská 18, Bratislava 1 – Staré Mesto

Popis nehnuteľnosti

 

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske priestory na Karpatskej ulici 18 - v meste Bratislava – Staré Mesto.  

PRIESTOR: kancelársky priestor sa nachádza na 1.poschodí v prednej časti niekoľko poschodovej budovy o výmere 19,6 m2 vrátane príslušenstva. Kancelársky priestor prešiel rekonštrukciou v roku 2023 ( vymalované, vymenené podlahové krytiny). Stavebné úpravy priestoru sú možné po vzájomnej dohode. Kancelária je orientovaná do ulice.

ŠTANDARD: kancelárie majú samostatnú klimatizáciu, denné svetlo, hliníkové okná, plávajúce podlahy, prípojka optického internetu. Budova je chránená zabezpečovacím systémom. V rámci prenájmu je možné zdielať spoločné sociálne zariadenie na chodbe, kuchynka nie je k dispozícií. Možnosť využívať služby recepcie na preberanie pošty. 

CENA: 141 EUR  nájom / mesiac + 45 EUR energie / mesiac

LOKALITA: kancelárske priestory sa nachádzajú v blízkosti centra mesta s výbornou dostupnosťou autom aj verejnou dopravou. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko sa nachádza obchodné centrum CENTRAL BRATISLAVA.

Realitný maklér: Michala Čachan

Tel.: +421 907 965 576

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Úžitková plocha:
19.6 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
holopriestor
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Bc. Michala Čachan

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti