Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 1kk byt v novostavbe, Rustaveliho, Rača 42 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 1 izbový byt s loggiou v projekte Rača – Rustaveliho. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Bratislavy tzv. starej Rače v blízkosti  Radničného námestia. S bytom sa predáva aj pivničná kobka.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 41,7 m2, pričom plocha bytu je 35,20 m2, loggia je o výmere 6,5 m2 a pivničná kobka má 1,6 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí (3. nadzemnom podlaží) zatepleného bytové domu s výťahom. Izba je orientovaná na východnú stranu smerom do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, kde sa hneď po pravej strane nachádza kúpeľňa s klasickou vaňou a toaletou. Obývacia časť spojená so spacím kútom. Samostatný kuchyský kút a jedálenská časť sa nachádza tiež na pravej strane.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený ako na fotkách (okrem elektroniky): kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi, pohovka, posteľ, jedálenský stôl so stoličkou, pracovný stôl so stoličkou.  

PARKOVANIE: Verejné v blízkosti bytového domu

LOKALITA:  Novostavba v projekte Rača – Rustaveliho sa nachádza v mestskej časti Rača v blízkosti Radničného námestia. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (Billa, lekáreň, reštaurácie, kurty, ihriská, parky...). V rámci projektu oceníte aj zelený vnútroblok s destkým ihriskom. Zastávka MHD na nachádza v pešej blízkosti do pár minút.

CENA: byt + pivničná kobka = spolu 141.500 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.