Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenajaté 2 izbového bytu v Bratislave - Ružinov, komplex Koloseo

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s veľkou lodžiou v Ružinove - komplex Koloseo.

BYT: Byt má výmeru 57,87 m2 a lodžia o výmere 8,58 m2. Nachádza sa na 1. poschodí bytového domu. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s odkladacím priestorom s vstupom do kúpeľne a obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálňa. Vstup na lodžiu je možný z obývacej izby.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Spálňa – manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky, vstavaná skriňa a voľne stojaca lampa. .  Kúpeľňa – sprchový kút, úložný priestor pod umývadlom, práčka. Kuchyňa – vstavané spotrebiče ( chladnička s mrazničkou, digestor, elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, taniere, príbory a i. ). Obývacia izba – sedačka, konferenčný stolík, jedálenský stôl s 2 stoličkami, skrinka pod TV , Televízor.

LOKALITA: Byt sa nachádza v blízkosti nákupného centra Vivo, ktorý vďaka svojej polohe poskytuje maximálny komfort bývania s výbornou dostupnosťou do akejkoľvek časti mesta. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú škálu služieb a občianskej vybavenosti . Bezproblémové spojenie MHD. V pešej dostupnosti sa nachádza jazero Kuchajda s bežeckou dráhou a vonkajším workoutovým ihriskom.

Byt je vhodný pre jednu, maximálne dve osoby.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.