Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe NUPPU

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom zariadený 3 izbový byt s balkónom v novostavne NUPPU v Ružinove. 

BYT: Byt má výmeru 59,39 m2 + balkón o výmere 3,90 m2. Nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží bytového domu. Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom. V spoločných priestoroch sa nachádza stojisko na odkladanie bicyklov, práčovňa a spoločenská miestnosť. Byt je orientovaný na sever. K bytu prislúcha pivničná kobka. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s odkladacím priestorom s vstupom do kúpeľne a obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálňa so vstavanou skriňou, a tretia izba ktorú možno využiť ako pracovňu alebo detskú izbu.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma zariadený. Spálňa – manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky, vstavané skrine. Detská izba/pracovňa - vstavaná skriňa. Kúpeľňa – zrkadlo, úložný priestor. Kuchyňa – vstavané spotrebiče ( chladnička s mrazničkou, digestor, indukčná doska, elektrická rúra, umývačka riadu). Obývacia izba – sedačka, konferenčný stolík, komoda, TV. V byte sa nachádzaju exteriérové žalúzie a klimatizácia.

PARKOVANIE: K bytu je možnosť prenajať si garážové státie v bytovom dome.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie a iné) a ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy vďaka rýchlemu napojeniu sa na ďialničný obchvat.

CENA: 920 EUR/mesiac nájom + 250 EUR energie + 80 EUR/mesiac garážové státie + vratný depozit vo výške : 1250 EUR + provízia pre RK vo výške 625 EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.