Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 2 izb. byt v novostavbe NUPPU, Ružinov, 60 m2

Základné informácie

Ulica: Hraničná
Mestská časť: Prievoz
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Zariadený 2 izb. byt v novostavbe NUPPU, Ružinov, 60 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt na 6. nadzemnom podlaží v novostavbe NUPPU v Ružinove. Byt sa predáva aj s pivničnou kobkou.

NUPPU: Ponúka príjemné mestské bývanie s rodinnou atmosférou. V rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly či priestor na venčenie. Veľkou výhodou je aj spoločenská miestnosť vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, gauč, TV, stoly so stoličkami, stolný futbal).

BYT: Celková rozloha bytu je 59,48 m2 z čoho loggia tvorí 8,38 m2 a pivničná kobka 1,08 m2. Nachádza sa v bytovom dome Juniperus na 6. nadzemnom podlaží z celkových 7. Je orientovaný na západnú stranu.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň a šatník. Po ľavej strane je vstup do kúpeľne s klasickou vaňou a toaletou. Z chodby sa ďalej vstupuje do priestrannej spálne (16,22 m2). Dennú časť (24,02 m2) tvorí kuchyňa s jedálenskou časťou, ktorá je prepojená s obývacou izbou. Z obývacej izby je výstup na loggiu (8,38 m2).

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: bezpečnostné vstupné dvere, audio-vrátnik, vstavané skrine v šatníku a v spálni, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, šuplíková skriňa, kompletne zariadená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu), chladnička s mrazničkou, klimatizácia, jedálenský stôl so 4 stoličkami, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, skrinka pod a nad umývadlom so zrkadlom. Na oknách sú exteriérové žalúzie.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=NWxGF6L3xXR

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, nemocnicu. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 234.990 € byt + 3 000 € pivničná kobka = spolu 237.990 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59.48 m2
Stav:
novostavba
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
59.48 m2
Plocha loggie:
8.38 m2
Pivnica plocha:
1.98 m2
Orientácia:
západ
Vykurovanie - centrálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Ivan Babušík

partner

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti