Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj, 3 izbový byt v centre mesta Lučenec, Ľ. Štúra, 68m2.

Základné informácie

Ulica: Ľudovita Štúra
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Na predaj, 3 izbový byt v centre mesta Lučenec, Ľ. Štúra, 68m2.

Popis nehnuteľnosti

Realitná kanecelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj útulný 3 izbový byt situovaný v tehlovom bytovom dome priamo v centre.

BYT: Celková rozloha bytu predstavuje 68m2. Nachádza sa na 3/5 poschodí v kľudnom vchode s výťahom. Byt je čiastočne zrekonštruovaný a vo veľmi zachovalom stave. V rámci rekonštrukcie sú tu plastové okná, murované jadro, drevené zárubne a interiérové dvere, podlahu tvorí zachovalá drevená parketa a laminát. Byt ponúka široké možnosti úpravy a mnoho úložného priestoru. Orientácia je na dve svetová strany na JV z obývacej izby s výhľadom na námestie mesta Lučenec, a SZ z ďalších miestností s výhľadom na dvor. Bytový dom má k dispozícii na každom poschodí balkón na spoločné užívanie s orientáciou do dvora. Správca bytového domu je spool a.s a mesačné náklady predstavujú max 150 eu.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva s predsiene, chodby, obývacej izby, spálne, detskej izby, kuchyne, kúpelne a samostatnej toalety. Výhodou bytu sú aj spoločné balkóny na každom poschodí s výhľadom do dvora.. K bytu patria aj 2x vyhradené pivnice a jedna spoločná kočikáreň.

PARKOVANIE: Parkovacie státie pri bytovom dome.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený.

LOKALITA: Bytový dom je situvaný priamo v centre vo vyhľadávanej lokalite predovšetkým pre tých, ktorí chcú bývať alebo investovať v centre. Z jednej strany bytového domu je dvor s parkovaním a z druhej strany orientuje bytový dom do centra. V pešej blízkosti sa nachádza námestie, obchodné centrum Galéria, pošta, ale aj hlavná ulica. Detské ihrisko, škola, škôlka je tiež len pár minút chôdze.

 VÝHODY:

  • Lokalita, centrum, tehlový bytový dom.
  • Priestrannosť.
  • Rekonštrukcia a stav nehnuteľnosti vám umožní bývať aj ihneď.
  • Nehnuteľnosť vhodná na hypotekárny úver a aj ako investičný byt.
  • Spoločný balkón na poschodí ktorý prakticky využíva len tento byt.
  • Nízke mesačné náklady.

CENA: 90.000 eu

Realitný maklér: Vojtech Bari, tel: +421907347770, email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti