Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 3 izbového hausbótu s veľkou terasou, Jarovecké rameno

Základné informácie

Ulica: Jarovecké Rameno
Obec: Bratislava-Jarovce
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Hausbót

BOSEN | Predaj 3 izbového hausbótu s veľkou terasou, Jarovecké rameno

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj dvojposchodový hausbót s veľkorysou terasou na brehu Jaroveckého ramena s možnosťou celoročného bývania.

HAUSBÓT: Podlahová plocha 3 izbového hausbótu je 75 m2. Postavený bol v roku 2007. Pontón má výmeru 140 m2 čo poskytuje možnosť prerobenia a rozšírenia úžitkovej plochy hausbótu. Dostupnosť je bezproblémová po novej asfaltovej ceste. 

VYBAVENIE: Kuchynský linka, chladnička, kuchynské vybavenie, sanitárne vybavenie – sprchový kút, wc, umývadlo, zrkadlo, 2 x posteľ, rozkladací gauč, jedálenský stôl, TV,  komody, konferenčný stolík, krb, 3x klimatizácia, bojler na ohrev teplej vody, zásobník na pitnú vodu, terasový stôl so stoličkami.

DISPOZÍCIA: vstup, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, 2 x spálňa 

PARKOVANIE: Možnosť pohodlného parkovania pred hausbótom.

LOKALITA: Z hľadiska umiestnenia je tento hausbót skutočne výnimočný. Jarovské rameno a jeho okolie je ako stvorené pre oddych a rekreáciu a je dostupné len pár minút autom z Petržalky. Okrem dostatku slnečného svetla po celý deň ponúka z terasy aj príjemný výhľad na okolitú prírodu. Môžete si tu užívať pokojné prechádzky, beh alebo bicyklovanie po Petržalskej hrádzi, vodné športy či rybolov

CENA: 320.000,-

Realitny maklér: Romana Debnáriková, +421 908 126 603, debnarikova@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
140 m2
Plocha pozemku:
140 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Stav:
pôvodný stav
Rok výstavby:
2007
Celková plocha:
75 m2
Orientácia:
západ
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti