Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj, 2 izbový byt s balkónom v centre Fiľakova, Sládkovičova, 64m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom v centre mesta Fiľakovo vo vyhladávanej lokalite na ulici Sládkovičova. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s veľmi dobrým vchodom a susedstvom.

BYT: Tento priestranný byt predstavuje celkovú rozlohu 64m2 a vďaka svojej rozlohe a dobrej dispozície je perfektnou voľbou aj na zrekonštruovanie na trojizbový byt, kde vám môže vzniknúť aj ideálna detská izba. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí s obnoveným výťahom. Pôvodný stav bytu vám umožní veľmi široké možnosti rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Je v osobnom vlastníctve, vhodný na financovanie hypotekárnym úverom a pripravený na odovzdanie aj ihneď.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, jedálne, obývacej izby s výstupom na balkón, spálne, kúpelne, toalety a špajze. Tento byt vám ponúka možnosť využiť jeho vynikajúce dispozičné riešenie, a tak mať 3 izbový byt napríklad s osobitnou detskou izbou namiesto dvojizbového bytu.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

ZARIADENIE: Byt sa predáva bez zariadenia s kuchynskou linkou.

LOKALITA:  Veľmi obľúbená lokalita v centre. V pešej blízkosti sa nachádza kompletné občianské vybavenie, obchody, pošta, banka, reštaurácie, škola, škôlka, stanica. Pri bytovom dome je nové detské ihrisko a len pár minút chôdze je aj mestský park.

VÝHODY: 

  • Veľký, Priestranný byt s balkónom a pekným výhľadom na Fiľakovský hrad.
  • Výnimočná dispozícia ktorá umožní mať z dvojizbového bytu trojizbový.
  • Výhodná cena!
  • Vhodný na financovanie.
  • Veľmi dobrá bytovka a susedstvo.
  • Vyhľadávaná lokalita v centre mesta Fiľakovo

Realitný maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770, Email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.