Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | BOSEN | Predaj pozemok so Stavebným povolením, 786 m2, Vinosady, okres Pezinok

  • 199 999

Základné informácie

Obec: Vinosady
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

REZERVOVANÉ | BOSEN | Predaj pozemok so Stavebným povolením, 786 m2, Vinosady, okres Pezinok

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok o výmere 786 m2 v obci Vinosady, k.ú. Veľké Tŕnie, okres Pezinok. 

POZEMOK: má výmeru 786 m2. K pozemku sú pripojené inžinierske siete (elektrina, voda, plyn). K pozemku je vydané právoplatné stavebné povolenie pre rodinný dom. Orientácia pozemku JZ. Pozemok sa nachádza na konci slepej ulice v rohu, pričom za pozemkom sa nachádzajú vinice. Pozemok je rovinatý bez potreby úpravy pozemku. 

Stavebné povolenie pre dom so zastavanou plochou 210 m2, s úžitkovou plochou 183 m2, počet podlaží 2,  počet parkovacích miest 3. 

CENA: 199.999,-EUR

Informácie na vyžiadanie : stavebné povolenie, LV 

LOKALITA: Vinosady je obec nachádzajúca sa v okrese Pezinok, približne 25 km od centra Bratislavy. Obec je známa najmä vinohradmi a krásnou prírodou scenériou. Pozemok sa nachádza v pokojnej lokalite rodinných domov, na ulici je len 6 rodinných domov v obkolesení Malých Karpát. Lokalitu si zamilujú nielen náročnejší klienti ktorí si prídu na svoje vďaka súkromiu ktoré pozemok ponúka ale aj športovci nakoľko v okolí nájdete viacero cyklotrás ktoré vedú cez Kučišdorfskú dolinu. V obci sa nachádza - základná škola, materská škola, potraviny. Mesto Pezinok je vzdialené len  5 km od obce, dostupnosť MHD je dobre riešená a tak sa toto mesto stáva hlavným ťažiskom s plnou občianskou vybavenosťou. 

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kanceliárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
786 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
786 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
 

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti