Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok s krásnym výhľadom, Liptov, Liptovská Ondrašová, 536 m2

  • 110 000

Základné informácie

Ulica: Ondrašová
Mestská časť: Liptovská Ondrašová
Obec: Liptovský Mikuláš
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Stavebný pozemok

BOSEN | Stavebný pozemok s krásnym výhľadom, Liptov, Liptovská Ondrašová, 536 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný, rovinatý, stavebný pozemok v obci Liptovská Ondrašová, okres Liptovský Mikuláš s výhľadom na krásne západné Tatry. 

POZEMOK: Pozemok registra "C" aktuálne Orná pôda a Ostatná plocha. Parcely majú spolu rozlohou 536 m2. Šírka pozemku 19 m a dĺžka 28 m. 

INŽINIERSKE SIETE: V ceste pred pozemkom sa nachádzajú inžinierske siete voda, kanalizácia, plyn a elektrina.
 
UP: V navrhovanom urbanistickom bloku "Obytné územie s prevahou rodinných domov" je maximálna výška zástavby dve nadzemné podlažia a index zastavanej plochy je maximálne 30% s minimálnym podielom zelene 20%. 

LOKALITA: Pozemok sa aktuálne nachádza na hranici zastavaného územia obce Liptovská Ondrašová. Je aktuálne situovaný v slepej ulici s výhľadom na Západné Tatry. V obci sa nachádza obchod, ihrisko, pošta, kostol aj vináreň v pešej dostupnosti od pozemku. Autom je len na skok od kúpaliska Aquapark Tatralandia, Maladinova, Liptovskej Mary, Lasser arény ale aj rôznych športovísk, cyklotrás, turistických chodníkov a veľa iných atrakcií ktoré Liptov ponúka (pre bližšie info ma kontaktujte). Nachádza sa blízko autobusovej zastávky len 2 min chôdzou od pozemku, ktorá Vás dopraví priamo do centra mesta ale aj do strediska Aquapark Tatralandia. Len 10 min autom sa nachádza výjazd na D1 smer Vysoké Tatry-Košice a Ružomberok, vo vzdialenosti 20 min autom sa nachádza najznámejšie Slovenské lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry. 

CENA: 110.000 EUR

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
536 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
19 m
Dĺžka pozemku:
28 m
Celková plocha:
536 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
 

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti