Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Chata s projektom na predaj, Modra

  • info v RK

Základné informácie

Ulica: Hlavná
Mestská časť: Harmónia
Obec: Modra
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

BOSEN | Chata s projektom na predaj, Modra

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group ponúka  na predaj chatu pod lesom v krásnom prostredí v obci Modra. 

CHATA: Objekt sa predáva s projektom na kompletnú rekonštrukciu. 

DISPOZÍCIA:  Pôvodný objekt bol postavený v päťdesiatych rokoch minulého storočia. Stavba je čiastočne podpivničená. Prízemie je montovaná stavba. Úžitková plocha je cca 38 m2. Pozemok pod chatou je v osobnom vlastníctve. 

PROJEKT: Projekt rieši rekonštrukciu chaty v Modre - Harmónii. V rámci rekonštrukcie zostane zachovaná pivnica a prvé nadzemné podlažie bude kompletne asanované. Zastavaná plocha objektu sa po rekonštrukcii nezmení. Úžitková plocha sa zväčší vďaka využitiu novovybudovaného podkrovia. Celková úžitková plocha po rekonštrukcii bude cca 61 m2. K projektu je aj statický posudok. 

SIETE: Chata má vlastnú studňu + mestskú vodu, prípojka na plyn je 16m od chaty +prípojka na elektrinu

LOKALITA: Chata sa nachádza v obci Modra - časť Harmónia. Nachádza sa v nádhernom prostredí lesoparku vzdialenej len 30 km od Bratislavy, v malebnom prostredí Malých Karpát. Modra je mesto v okrese Pezinok a najbližšie susedné obce sú Šenkvice, Vinosady, Pezinok, Vištuk, Budmerice, Dubová a Častá. V Modre a jej okolí nie je núdza o pešie výlety a mimoriadnej obľube sa teší cykloturisika. Rekreačná oblasť Harmónia je obľúbenou oddychovou zónou. Celá lokalita je popretkávaná turistickými chodníkmi a cyklocestami, v lete funguje prírodné kúpalisko, v zime sa tu dá lyžovať. Vyhľadávanými turistickými bodmi sú Rozhľadňa Veľká Homola, Čermáková lúka, Zámčisko, Skalnatá, Čmelok, Kukla či Medvedia skala. 

CENA: Info v RK

Realitný Maklér : Martina Hanzlíková RSc., tel.: 0903 294 809

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
38 m2
Typ zeme:
svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
38 m2
Zastavaná plocha:
38 m2
Podlahová plocha:
38 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
38 m2
 

MAKLÉR

Martina Hanzlíková RSc.

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti