Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kompletne zariadený 1 izbový byt v projekte LuxApartments, Penati Golf Rezort

Základné informácie

Ulica: LuxApartments
Obec: Šajdíkove Humence
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

BOSEN | Kompletne zariadený 1 izbový byt v projekte LuxApartments, Penati Golf Rezort

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj luxusný, kompletne zariadený 1 izbový byt s loggiou v projekte Lux Apartments v súkromnom komplexe v Penati Golf Rezort.

BYT: Výmera bytu je 38,56 m2 z čoho loggia tvorí 4,31 m2. Byt s výhľadom na vlastnú pláž s jazerom sa nachádza v budove B na 2 n.p. z 3 s orientáciou na juh. Projekt Lux Apartments je nízkoenergetický (pasívny energetický štandard), postavený z vysokokvalitných materiálov (CLT panely) s dôrazom na dizajn. V budove sa nachádza výťah, práčovňa s odkladacím priestorom, práčkou a sušičkou, kamerový systém. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 7,81 m2 a parkovacie státie pred bytovým domom. 
Byt je kompletne zariadený a pripravený k užívaniu resp. následnému prenajímaniu. V prípade záujmu o upratovacie resp. iné služby si podmienky a cenu môžete dohodnúť so správcom areálu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s oddychovým kútom, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu.

ŠTANDARD: Byt je zariadený vo vysokom štandarde: hliníkové okná, bezpečnostné protipožiarné dvere, kúrenie a chladenie cez vlastné tepelné čerpadlo pre každú budovu, rekuperácia MITSUBISHI, vonkajšie žalúzie, technológia LOXONE (automatické kúrenie a chladenie, osvetlenie, tienenie, hudba) s inteligentným ovládaním aj cez mobilnú aplikáciu. 

ZARIADENIE: Vstavané šatníkové skrine, kuchynská linka s pracovnou doskou z umelého kameňa, značkové zabudované spotrebiče: varná doska, chladnička, manželská posteľ zn. DITRE ITALIA, jedálenský stôl so stoličkami, TV, kúpeľňa: veľkoplošné obklady LAMINAM, batérie AXOR a keramika DURAVIT. 

PARKING: Parkovacie státie pred bytovým domom.

LOKALITA: Ponúkaný apartmán sa nachádza v prestížnom areáli Penati Golf Resort v obci Šajdíkove Humence. Tento luxusný apartmán ponúka výnimočné bývanie v srdci krásnej prírody. Šajdíkove Humence sa nachádzajú 10 minút jazdy autom od mesta Senica a necelú hodinu od Bratislavy. Penati Golf Resort, ktorý je domovom dvoch prvotriednych 18-jamkových golfových ihrísk, poskytuje pre milovníkov aktívneho oddychu pokojné a prestížne prostredie. Areál a okolie poskytuje množstvo športových a rekreačných aktivít: cyklotrasy, vychádzkové trasy v priľahlom lesnom komplexe s možnosťou hubárčenia, kúpanie a rybárčenie na privátnej pláži, reštaurácie a kaviarne.

CENA: 205.000 EUR byt + 6.900 EUR pivničná kobka + 12.900 EUR parkovacie státie 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
38.56 m2
Zastavaná plocha:
38.56 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Pasívny
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
38.56 m2
Plocha loggie:
4.31 m2
Pivnica plocha:
7.86 m2
Orientácia:
juh
Vykurovanie - lokálne:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti