Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt v blízkosti lesa, ZÁHRADNÉ VILY, ul. Martina Granca, Bratislava

Základné informácie

Ulica: Martina Granca
Mestská časť: Podvornice
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | 3 izbový byt v blízkosti lesa, ZÁHRADNÉ VILY, ul. Martina Granca, Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s dvomi balkónmi a garážovým státím, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti lesa v príjemnom projekte Záhradné Vily nominovanom na cenu CEZAAR, na ulici Martina Granca v Bratislave - m. č. Dúbravka.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=3WhERZLp1va

BYT: Celková výmera je 89,88 m2, z čoho balkóny tvoria 8,79 m2 a pivničná kobka 2,97 m2. Byt sa nachádza na 2p./5p. novostavby z roku 2018, ktorá je súčasťou uzavretého areálu s množstvom zelene, multifunkčným ihriskom s umelou trávou, volejbalovou sieťou a takisto detským ihriskom.
K bytu je taktiež možné odkúpiť podiel na komunitnej záhrade, ktorá je pre jej majiteľov rôzne využiteľná. Disponuje ohniskom, grilom, posedením, trampolínou a vďaka oploteniu a stromom poskytuje dostatok súkromia, či voľného priestoru na hranie pre deti.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, práčovňa, otvorená obývacia izba s kuchynským kútom a vstupom na balkón (5,95 m2), spálňa s vlastným balkónom (2,84 m2), detská izba a priestranná kúpeľňa s toaletou. Byt je orientovaný na východ a sever, vďaka veľkoformátovým oknám má veľmi dobré svetlo počas celého roka.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený vstavaným nábytkom a kuchynskou linkou Decodom so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska a digestor, rúra, umývačka riadu a chladnička).

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státie v suteréne bytového domu, ktoré je najbližšie pri výťahu.

LOKALITA: Obľúbená lokalita nielen pre rodiny s deťmi, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v blízkom okolí - zastávky MHD, obchody, služby, zdravotné stredisko, OD Saratov, školy vrátane súkromnej školy Wonderschool a gymnázia, škôlky, ihriská, kaviarne, reštaurácie, bezproblémový prístup na diaľnicu, do OC Bory Mall a nemocnice Bory. Milovníci prírody a športov ocenia bezprostrednú blízkosť lesa.

CENA: Byt 399.999 Eur + garážové státie 25.000 Eur

REALITNÝ MAKLÉR: Alexandra Cimprichová, tel. +421 915 733 575, mail: cimprichova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
89.88 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2018
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Poschodie:
2
Celková plocha:
89.88 m2
Plocha balkóna:
8.79 m2
Počet balkónov:
2
Počet garáží:
1
Pivnica plocha:
2.97 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
severovýchod
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti