Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na prenájom prémiový 3-izbový byt v novostavbe, 86 m², balkón, garáž, Záhorská Bystrica - rezidencie Karpatium.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na prenájom prémiový 3-izbový byt v novovybudovanej rezidenčnej časti: Záhorská Bystrica - rezidencie Karpatium.

BYT: Celková výmera je 86 m², z čoho 7,5 m² tvorí balkón. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží z celkových 5. Ponúka nadštandardné bývanie s dostatkom svetla po celý deň – je orientovaný spálňou na východnú stranu, druhou izbou na severnú stranu a obývacou izbou a balkónom na západnú stranu. Výhodou je priestrannosť bytu s výbornou dispozíciou, ale aj uzatvorený atraktívny komunitný dvor plný zelene s parkovými úpravami, crossfitovým ihriskom, pingpongovým stolom, grilovacou zónou a ďalšími benefitmi. Moderne a vkusne zariadený nový byt je pripravený na okamžité používanie.

DISPOZÍCIA: Pôdorys v prílohe.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený a poskytuje komplexné riešenie kúrenia a chladenia s najvyšším komfortom. Všetky okná sú veľkoformátové, hliníkové, s izolačnými trojsklami a sú doplnené o elektricky ovládané exteriérové žalúzie. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi (varná doska, digestor, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka a chladnička s mrazničkou), v kúpeľni je práčka aj sušička. V spálni sú kvalitné nové matrace.

Dostatok úložného priestoru priamo v byte doplní nemalá pivničná kobka.

PARKOVANIE: Jedno garážové státie v suteréne budovy.
V okolí je možnosť využiť bezplatné verejné parkovanie.

LOKALITA: Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite Záhorská Bystrica, atraktívnej bratislavskej mestskej časti na úpätí Malých Karpát, obklopenej zeleňou a nádhernými kopcami s množstvom turistických chodníkov a cyklotrás. Vďaka praktickému napojeniu na diaľnicu D2 sa dostanete rýchlo do centra. Veľkou výhodou je aj výborná občianska vybavenosť a takmer všetko podstatné na dosah ruky. Táto lokalita je jedinečná kombináciou bývania v blízkosti pracovných možností, relaxu a športového vyžitia.

CENA: Prenájom ( byt, garáž, pivničná kobka) 1000 EUR + energie 300 EUR / mesiac / 2 osoby.

DEPOZIT: Vo výške dvojmesačného nájomného.
 

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.