Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Na predaj rozostavaná novostavba bungalov.

Popis nehnuteľnosti

Realitná Kancelária Bosen Lučenec vám exkluzívne ponúka na predaj rozostavanú 4 izbovú novostavbu, prestavbu v centre mesta Fiľakovo na Mocsáryho ulici s kompletnou projektovou dokumentáciou, stavebným povolením a prípadne aj stavebnou firmou na dokončenie projektu.

Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj formou výmeny za 3izbový byt v meste Fiľakovo + doplatok. Ponúkané byty by mali disponovať balkónom, dobrou rozlohou. Lokalita nie je podmienka môže byť v rámci mesta aj sídlisko Farská Lúka v lepšej časti.

DOM: Rozostavaný bungalov leží na pozemku s celkovou rozlohou 455m2 a po dokončení projektu ponúka veľmi komfortnú úžitkovú plochu 195m2. Bungalov sa predáva s kompletnou projektovou dokumentáciou, ale okrem toho aj stavebnou firmou ktorá dokončí projekt prípadne na kľúč podľa predstáv klienta. Dom ponúka niekoľko riešení dispozície ktoré si klient môže zvoliť. Menšie úpravy alebo prispoôsobenie interiéru je ešte stále možné. Na stavbe boli použité kvalitné materiáli, kvalitné základy, obvodové múry sú z pálenej tehly Britterm, strešná krytina Bramac. Pôvodná stavba s rozlohou 30m2 je čiastočne podpivničená ktorá bude slúžiť ako technická miestnosť.

DISPOZÍCIA: Dispozične bude rodinný dom moderný s priestrannou dennou častou ktorou bude obývacia izba spojená s kuchyňou a výstupom na terasu. Okrem toho disponuje dom s 3x izbou, kúpeľnou, toaletou, priestrannou garážou, prístreškom. Rodinný dom je v prednej časti čiastočne podpivničený kde bude technická miestnosť. Orientácia domu je na 2 svetové strany, 2x izba na východnú stranu, obývacia izba, kuchyňa a ďalšia izba orientuje na juho/západnú stranu.

IS: Na pozemku a v pôvodnej stavbe sú všetky inžinierske siete okrem plynu, ten nie je k dispozícii v tejto časti ulice. Na pozemku je elektrika, verejná kanalizácia, verejný vodovod ale je tu aj vlastná studňa. V projekte je moderný vykurovací systém, tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie.

PARKOVANIE: Súčasťou bungalov je garáž, ktorú je možné využiť vďaka svojej priestrannosti aj ako kombinácia s dielňou, prípadne aj ako menší priestor na podnikanie, salón, kaderníctvo...

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v centre mesta Fiľakovo na ulici Mocsáryho len pár minút chôdze do centra s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Lokalita je tichá a veľmi vhodná na rodinné bývanie. Základná škola, škôlka sú len 5 min chôdze, obchody, reštaurácie, pošta, banka sú vzdialené od domu taktiež len na 5min.

VÝHODY: 

  • Lokalita.
  • Dom je z kvalitných materiálov a ponúka novému majiteľovi priestranné, komfortné bývanie.
  • V cene je kompletná projektová dokumentácia, stavebné povolenie, stavebná firma všetko k dispozícii na pokračovanie stavby.
  • Dom má susedov len z jednej strany. 

Realitný maklér: Vojtech Bari,     Tel: +421907347770,    Email: bari@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
455 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
195 m2
Stav:
novostavba
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Vojtech Bari

manažér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti