Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

LEMONSAI | PRENAJATÉ 2 izbový byt v obľúbenej lokalite pri Račianskom Mýte

Rezervované

Základné informácie

Ulica: Piešťanská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

LEMONSAI | PRENAJATÉ 2 izbový byt v obľúbenej lokalite pri Račianskom Mýte

Popis nehnuteľnosti

BYT: Byt má výmeru 33 m2 + loggia o výmere 12 m2. Nachádza sa na 8. nadzemnom podlaží bytového domu. Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom. V spoločných priestoroch sa nachádza kočikáreň a spoločenská miestnosť.  K bytu prislúcha aj pivničná kobka. Byt je orientovaný na severo-východ. Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa vchádza do kúpeľne spojenej s WC, kuchyne a obývacej izby. Cez obývaciu izbu sa vchádza do spálne. Na loggiu sa vchádza z kuchyne aj zo spálne. Loggia je pozdĺž celého bytu.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma zariadený. Spálňa – manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky, vstavané skrine. Kúpeľňa – zrkadlo, pračka. Kuchyňa – mikrovlnná rúra, elektrická rúra s dvojplantičkou, chladnička, kuchynské vybavenie. Obývacia izba – sedačka, konferenčný stolík, polica. V byte sa nachádzaju interiérové žalúzie. Byt je plne vybavený.

PARKOVANIE: Rezidenčné, v okolí je možné nájsť aj nerezidenčné parkovacie miesta.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie a iné). Veľkou výhodou tejto lokality je pešia dostupnosť do centra mesta, zastávka električky 2 minúty. Rýchlo dostupné sú cyklotrasy, turistické trasy.

CENA: 440 EUR/mesiac nájom + 180 EUR energie, internet + vratný depozit vo výške : 600 EUR + provízia pre RK vo výške 620 EUR

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ

MAKLÉR:

Jana Andreidesová

+421903777690

jana.andreidesova@lemonsai.sk

Lemonsai je oficiálny partner Realitnej kancelárie Bosen Group, ktorá je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
45 m2
Orientácia:
severovýchod
Internet:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Jana Andreidesová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti