Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 3 izbový byt v projekte Cubicon, 101 m2, Mlynská dolina

Základné informácie

Ulica: Stare Grunty
Mestská časť: Mlynská dolina
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Priestranný 3 izbový byt v projekte Cubicon, 101 m2, Mlynská dolina

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj 3 izbový byt s dvomi balkónmi v projekte CUBICON v Mlynskej doline.

BYT: Výmera bytu je 101,28 m2 z čoho balkóny tvoria 18,86 m2 (3,9 a 14,14 m2). Byt je priestranný a vďaka veľkoplošným oknám dostatočne presvetlený (na tri svetové strany). Situovaný je na 2 n.p. obytného domu s výťahom a bezbariérovým prístupom s orientáciou na JZ a SV. Nachádza sa v uzavretom areáli moderného polyfunkčného projektu postaveného v roku 2009, ktorého súčasťou je obchodné centrum. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži o výmere 12 m2 a murovaná pivnica 1,73 m2.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, izba so vstupom na balkón, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, obývacia izba prepojená s kuchyňou a vstupom na balkón, spálňa so vstupom na
balkón a kúpeľňou s vaňou a toaletou.

ZARIADENIE: Byt bol kompletne zrekonštruovaný, v každej miestnosti sa nachádza klimatizácia, koncom roka 2023 prebehla výmena okien za hliníkovo-drevené. Momentálne je byt využívaný ako architektonický ateliér. 

PARKING: Parkovacie státie v podzemnej garáži a neobmedzené parkovanie na vonkajších
státiach uzavretého areálu v podielovom spoluvlastníctve.

LOKALITA: Rezidencia Cubicon sa nachádza v Mlynskej doline v Bratislave, čo je strategicky umiestnená lokalita v blízkosti centra mesta. Lokalita je dobre napojená na hlavné dopravné tepny (diaľnica D2 a D1), ktoré umožňujú rýchly prístup k rôznym častiam mesta, do Českej republiky, Rakúska a Maďarska. V rámci budovy sa nachádzajú aj obchodné a kancelárske priestory, čo umožňuje kombinovať bývanie s prácou na jednom mieste. Priamo v rezidencii sa nachádza obchodné centrum Cubicon, kde suchou nohou prejdete priamo z bytu cez garáž. Nájdete tu rôzne obchody, služby, reštaurácie a kaviarne. V areáli sa nachádza detské ihrisko, veľa zelene a dostatok parkovacích miest. V blízkosti sa nachádzajú kultúrne centrá, poliklinika, športové zariadenia a miesta na oddych, čo zvyšuje kvalitu života.

CENA: 355.000 EUR byt + 25.000 EUR parking = spolu 380.000 EUR 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Úžitková plocha:
82.42 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2009
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
2
Celková plocha:
101.28 m2
Plocha balkóna:
18.86 m2
Počet balkónov:
2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
12 m2
Pivnica plocha:
1.73 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti