Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný ateliér v projekte Cubicon, 101 m2, Mlynská dolina

Základné informácie

Ulica: Stare Grunty
Mestská časť: Mlynská dolina
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárske priestory

BOSEN | Priestranný ateliér v projekte Cubicon, 101 m2, Mlynská dolina

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj 3 izbový ateliér s dvomi balkónmi v projekte CUBICON v Mlynskej doline.

ATELIÉR: Výmera ateliéru je 101,28 m2 z čoho balkóny tvoria 18,86 m2 (3,9 a 14,14 m2). Ateliér je priestranný a vďaka veľkoplošným oknám dostatočne presvetlený. Situovaný je na 2 n.p. obytného domu s výťahom a bezbariérovým prístupom. Nachádza sa v uzavretom areáli moderného polyfunkčného projektu postaveného v roku 2009, ktorého súčasťou je obchodné centrum. K ateliéru prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži o výmere 12 m2 a murovaná pivnica 1,73 m2. Momentálne využívaný ako architektonický ateliér s možnosťou prerobenia na byt, alebo kancelárie.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, izba so vstupom na loggiu, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, izba prepojená s kuchyňou a vstupom na balkón, izba so vstupom na balkón a kúpeľňou s vaňou a toaletou.

ZARIADENIE: Priestrory boli kompletne zrekonštruované, v každej miestnosti sa nachádza klimatizácia, koncom roka 2023 prebehla výmena okien za hliníkovo-drevené. 

PARKING: Parkovacie státie v podzemnej garáži a neobmedzené parkovanie na vonkajších
státiach uzavretého areálu v podielovom spoluvlastníctve.

LOKALITA: Rezidencia Cubicon sa nachádza v Mlynskej doline v Bratislave, čo je strategicky umiestnená lokalita v blízkosti centra mesta. Lokalita je dobre napojená na hlavné dopravné tepny, (diaľnica D2 a D1), ktoré umožňujú rýchly prístup k rôznym častiam mesta, do Českej republiky, Rakúska a Maďarska. V rámci budovy sa nachádzajú aj obchodné a kancelárske priestory, čo umožňuje kombinovať bývanie s prácou na jednom mieste. Priamo v rezidencii sa nachádza obchodné centrum Cubicon, kde suchou nohou prejdete priamo z ateliéru cez garáž. Nájdete tu rôzne obchody, služby, reštaurácie a kaviarne. V areáli sa nachádza detské ihrisko, veľa zelene a dostatok parkovacích miest aj pre návštevy priamo pred bytovým domom. V blízkosti sa nachádzajú kultúrne centrá, poliklinika, športové zariadenia a miesta na oddych, čo zvyšuje kvalitu života.

CENA: 355.000 EUR atelér + 25.000 EUR parking = spolu 380.000 EUR 

Realitná kancelária MKRE je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. MKRE je členom BOSEN GROUP. Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu. Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Úžitková plocha:
82.42 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2009
Počet poschodí od prízemia vyššie:
7
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Poschodie:
2
Celková plocha:
101.28 m2
Plocha balkóna:
18.86 m2
Počet balkónov:
2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
12 m2
Pivnica plocha:
1.73 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti